Moje autko (wstepnie)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dodalem fotki mojego autka dlaczego wstepnie poniewaz bedzie sie powoli zmieniac do wiosny a pare razy byly pytania o nie wiec sa.

Ale że o so chodzi??

siemka - no audi fajne

mam licznik do tego modelu, moge cos przy nim pogrzebac gdybys byl zainteresowany - cosik porobic, siakies ładne tarcze czy cóś

pozdro

no widze fajna fura

ps zapraszam 19 do oleśnicy się nią pochwalić

uuuu... fajny silniczek pewnie sie niezle wkreca

wszyscy maja stozki Musze se sprawic in the future

W olesnicy planuje sie pojawic i mam nadzieje ze nic na drodze nie stanie , a silniczek sie fajnie kreci choc zaczynam myslec jak by go tu doladowac albo cosik jeszcze zrobic, zeby bylo lepiej

Cytat:
2004-12-11 23:47:25, versus pisze:

Swoj kupilem przez internet na wyprzedazy za pol normalnej ceny choc zastanawiam sie ze moglem kupic wtedy z prasowanej siatki stalowej, lepiej sie myje a tez mial niezla cene..

Cytat:
2004-12-11 23:47:25, versus pisze:

ja miałem, trochę mi nie pasował i go zżarła turbina i tera mam sam kompresor

Cytat:
2004-12-12 11:26:42, najmer pisze:
W olesnicy planuje sie pojawic i mam nadzieje ze nic na drodze nie stanie , a silniczek sie fajnie kreci choc zaczynam myslec jak by go tu doladowac albo cosik jeszcze zrobic, zeby bylo lepiej

po oleśnicy chyba jeszcze jeździ taka audica czarna ze szarymi zderzakami ma chyba taki sam silnik tylko z potężnym turbo to jak była u nas na wyścigach to normalnie rakierta 200m w 6 sekund jakoś miała nawet dwójki nie zdążył wrzucić

Raz ja widzialem ale co ma pod maska to niewiem ale wydawalo mi sie ze to jest 2.2 one mialy turbiny, szczegolnie do coupe, ale kto wie moze taki jak moj silniczek ktosik przerobil, ja myslalem o kompresorku, ale narazie nie wpadl mi w rece taki za dobra cene i dobrym stanie

4.5 miala ta czarna audica w Olesnicy

ale nie na 200m

no na 100

piter nie 4,5 to chyba nie kombiak miał tyle

to jest 2.2 turbo nominalnie mialy 175 KM 220 KM czyli (175) tyle co moja ale po malych kompilacjach mozna je podciagnac w pazdziernikowym GT opisywana (najszybsze S2 11,42 na 400m) alew moje bedzie szybsze

a to ktore jest w GT ma 260KM po zmienieniu sprezarki dolotu wylotu wtryskiwaczy i ....... paru innych zeczy

Na ebay niemieckim jest taka coupea po powaznych przerobkach i wyglada niezle ma silnik 2.4 (bi turbo) i koles twierdzi ze wyciagnal z niego 360 KW czyli ok. 560KM a cena jedyne 18 000 euro

[ wiadomość edytowana przez: najmer dnia 2005-03-30 21:46:34 ]

Likier, to ten czarny tak zamiatał i on chyba był pędzony na 4 łapy! Tak to mi przynajmniej wyglądało po zachowaniu auta na starcie. Po prostu wystrzelił jak z procy, ledwo co mielił. 4.5 - widzialem czas na liście

nio one sa QUATTRO z takim jak moj tez sa Quattro ale ponoc troszku to zmula i slabiej sie rozpedzaja to przez opory drugiej osi