Podatek Religi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klik klik
No i znowu rzad nie mial jak zapchac dziury w budzecie wiec postanowil siegnac do portfeli kierowcow szkoda gadac jedyna nadzieja w unii europejskiej ktora juz kiedys stwierdzila ze taki podatek jest wbrew prawu

niech spadają buraki piepszone ja nie mam zamiaru płacic drozej !!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2007-05-24 18:31:14 ]

heh zaczyna sie slodziutko robic. paliwo dojdzie do 5 zl/litr co za tym idzie ludzie beda mniej jezdzic. No to trzeba dojeb.... na oplatach.... w koncu ludzie tak od razu nie pozbeda sie samochodow.....
ten kraj to jedna wielka porazka.., ciesze sie ze pozbylem sie autka (choc szkoda mi bylo jak cholera), ale i pewnie niedlugo w rowerzystow uderza... rece opadaja....

jest na to panowie rozwiazanie.... krasc ile sie da!! im wiecej kradniesz tym mniejsze prawdopodobienstwo ze cie zlapia!

I tak najlepsze jest to ze jak np ktos buduje autko przez kilka lat to musi placic OC a i jesli nie moze zrobic sobie badan bo np autko nie jezdzi bo sie robi to placi 2 krotne OC. Porabane!

I znowu podwyzka.
W zeszłym roku sporo ludzi pokupowało auta i było sporo fajnych aut i paliwo sporo szło wiec wpływy były wieksze pomimo obnizenia akcyzy.
Akzyce podniesli i co ciekawe wpływy z podatków zmalały i sie zastanawiaja czemu -
Dlatego w okolicach przemysla kazdy ma lewe paliwo i chętnych nie brakuje
A to dziwne bo w bogatym kraju jak polska 1,30 euro za litr to nic zadwyczajnego bogaty z nas naród i tyle.
Teraz podniosa z 20% ubezpieczenie a jak stac nas w koncu jestesmy w uni i jestesmy bogatym krajem nie.

Ja tam sie ciesze na drodze bedzie łatwiej bo mniej aut bedzie jezdzic p odrogach
A na powaznie to totalna bzdura tak te 12% dojdzie do nfz jak te miliardy złotych z podatku drogoqwego zasila kilometry autostrad

A tak przy okazji wozi ktos jeszcze paliwko z Ukrainki ??? (prosze na PW)

[ wiadomość edytowana przez: USA1 dnia 2007-05-25 09:41:18 ]

Cytat:
2007-05-25 09:40:47, USA1 pisze:
A tak przy okazji wozi ktos jeszcze paliwko z Ukrainki ??? (prosze na PW)

Czarek po co ci paliwo z ukrainy przeczytaj ten artykul teraz paliwo bedziesz mial znowu na kartki :]