Co to za przycisk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może wie ktoś do czego służy mały kwadratowy przycisk w słupki prawych drzwi w audi A6 avant 2001r. Jest tam kontur samochodu i albo światło wewnętrzne albo
Instrukcja obsługi jest w języku włoskim więc czeski film.

Może ktoś wie do czego to kurewstwo jest i czemu ma służyć

ja myśle że to jest "autodestruction" występujący w modelach A6 i A8...ze względu na częste rabunki we Włoszech...
Pasażer zawsze miał więcej czasu na wciśnięcie guzika...i po 10s...łuppp

just kiding

Cytat:
2007-08-05 21:32:44, DaveOca pisze:
Może wie ktoś do czego służy mały kwadratowy przycisk w słupki prawych drzwi w audi A6 avant 2001r. Jest tam kontur samochodu i albo światło wewnętrzne albo Instrukcja obsługi jest w języku włoskim więc czeski film. Może ktoś wie do czego to kurewstwo jest i czemu ma służyć

To prawdopodobnie przycisk od nastaw oryginalnego alarmu audi. Z tego co pamiętam można nim np wyłączyć czujki ruchu jak zostawisz np psa.

Tylko nie pasuje mi jedna rzecz, ten przycisk jest na słupku ale chyba od strony kierowcy.

bo to jest angol przerobiony na LHD

Cytat:
2007-08-05 22:51:12, rafffik pisze:
To prawdopodobnie przycisk od nastaw oryginalnego alarmu audi. Z tego co pamiętam można nim np wyłączyć czujki ruchu jak zostawisz np psa. Tylko nie pasuje mi jedna rzecz, ten przycisk jest na słupku ale chyba od strony kierowcy.

tak jak Raffik pisze u mojego ojca w A6 tez jest... słupek kierowcy...

Cytat:
2007-08-05 23:59:09, bauer pisze:
bo to jest angol przerobiony na LHD

A to się nie pochwalił
A może nie wiedział

Cytat:
2007-08-05 22:51:12, rafffik pisze:
Tylko nie pasuje mi jedna rzecz, ten przycisk jest na słupku ale chyba od strony kierowcy.

Tak, po stronie kierowcy, po prostu mi się pomyliło. w Karzdum razie dzięki za informacj, bo 20 min siętym bawiliśmy i nie mogliśmy dojść do czego służy.
AAA jak się go wciśnie, to zapala się dioda przy rygielkach w drzwiach.