Zerknijcie ;-) e34 2.0

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oceńcie sami, co potrafi moja e34 ze skromnym silnikiem 2.0 m50 Centrum miasta Radomska jestem w szoku że na tyle stać moje bmw, Jak zacznie sie kręcić to może tak nawet i 20 min..bez zająknięcia Ale zajarzył mi sie aż katalysator..żar kapał Poszalałem ;p] oj shit[/URL]

To uwarzaj zeby nie podzielic losu dzidka jak chesz tak auto katowac to kat do wyciecia panie.. ehh pewnie itakj juz jest do wyciecia bo sie stopił

Co do samych baczków to mozesz miec szpere.. zreszta jak juz sie rozkrecisz to nawet 1.6, 1.8 zrobisz baczki..

pzdr

a jak skończył dzidek?? Jakie są objawy saplonego katalysatora??

szkoda mi tego katalizatora, nie wiedziałem o tym..myślałem że tylko opony sie niszczą..;-/ Już nie bede tego robił, pierwszy i ostatni raz w życiu tak poszalałem
Jutro jade na analize spalin, to wykarze w jakiej jest kondycji kat

Wszystko fajnie, mib chyba Ci podarował, ale:
- temat kwalifikuje się do OT
- tytuł tematu nic nie mówi
- a "dziki" dzidek skończył
___TAK___

Z całego serca nie życzę Ci takiego zakończenia zabawy i przygody z BMW.

Pozdrawiam
PS. "dziki" dzidek nie wychilił się zbytnio z inteligencją

Panowie, emisja spalin wykarze jaki jest stan kata??
Jakie są prawidłowe dane, wiecie coś na ten temat?

Wykaże, diagnosta bedzie wiedział co i jak.
Fajny film coooo.

niezły, ale to prawdziwy kat z kolesia ;-/

najgorzej kupić samochód kto po kimś kto tak jeździł....
z początku niby ok a potem połowa samochodu do remontu.

Szkoda auta...

Hehe pokazałeś na co stać twoje BMW,rób tak dalej a będziesz musiał pokazać swojemu BMW na co ciebie stać.

Cytat:
2007-07-06 01:38:52, maniek6210 pisze:
Hehe pokazałeś na co stać twoje BMW,rób tak dalej a będziesz musiał pokazać swojemu BMW na co ciebie stać.

dobry tekst

pzdr

Cytat:
2007-07-06 01:38:52, maniek6210 pisze:

hehehahaha

no można i tak...jak nie szkoda hajsu na wache,opony i remont ja moge tak po piasku hehe kup m5 i tamtej wstawiaj 2 litrowke szkoda katować...
pozdrawiam

Dzidek pali gume

Tak sie profesjonalnie katuje beemke!!

Cytat:
2007-10-02 21:34:09, Bumier pisze:
Dzidek pali gume Tak sie profesjonalnie katuje beemke!!

Ale to już było... kilka razy.

Pozdrawiam.

nie ma na co !!!!!tak szczerzee mowiac nie widziales co BMW potrafi a co dopiero odpowidni kierowca naprawde nie masz czym sie pochwalic

nierozumie jak tak można katować samochod;/ a tak pozatym jak pisze Osabmw niema sie czym chwalić!
pzdr.

[ wiadomość edytowana przez: elroy_85 dnia 2007-10-03 15:24:02 ]