[S] Kompletne drzwi 4szt. Espero 2.0- OKAZJA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kompletne drzwi do Epsero 2.0 z 96r.
Pełna tapicerka, wszystkie przyciski, szyby, zamki, lusterka elektryczne, podnośniki szyb itd. Czyli montować i jeździć.
Stan bardzo dobry, jedyne ślady rdzy to na samiutkim dole na tych piórach, gdzie były gumy, czyli standard - wydrzeć szczotą, musnąć papierem, zakonserwować i luuz.
Drzwi prawy tył leciutko wgniecione, jakby puknięte o słupek.
Kolor taki złotawy (na odcieniach się nie znam).
Nie chce mi się ich rozbierać, więc oddam 4 sztuki za 1200.

Do tego mam jeszcze prawy błotnik z tegoż wozu i kilka drobiazgów.
Fotki wrzucę później.

Cytat:
2007-10-17 19:06:20, Kirys pisze:
Kompletne drzwi do Epsero 2.0 z 96r. Pełna tapicerka, wszystkie przyciski, szyby, zamki, lusterka elektryczne, podnośniki szyb itd. Czyli montować i jeździć. Stan bardzo dobry, jedyne ślady rdzy to na samiutkim dole na tych piórach, gdzie były gumy, czyli standard - wydrzeć szczotą, musnąć papierem, zakonserwować i luuz. Drzwi prawy tył leciutko wgniecione, jakby puknięte o słupek. Kolor taki złotawy (na odcieniach się nie znam). Nie chce mi się ich rozbierać, więc oddam 4 sztuki za 1200. Do tego mam jeszcze prawy błotnik z tegoż wozu i kilka drobiazgów. Fotki wrzucę później.

cos Ty drugiego zakupil na czesci?? heheheh widze,ze handelek wszedl w krew zwlaszcza czesciami z esperakow

No prawie. Mój kuzyn jakis czas temu kupił rozbity z przodu bo swojego miał rozbitego z tyłu. Złożył jeden z dwóch i parę części mu zostało, a że ja już mam wielu znajomych na forum, to poprosił mnie o przysługę. Ot i cała draka.
P.S. cwaniakom z Lublyna nie sprzedaję

fotki są TUTAJ

W odpowiedzi na pytanka:
1. Póki co nie rozbieram ich na części, może za tydzień lub dwa.
2. No pewnie że można ponegocjować
Pozdrawiam
Kirys
gg: 2706494

Cytat:
2007-10-17 19:43:03, Kirys pisze:
P.S. cwaniakom z Lublyna nie sprzedaję

dziekue w imieniu cwaniakow z Lublyna

Cytat:
2007-10-18 12:23:07, desperos pisze:
dziekue w imieniu cwaniakow z Lublyna

Hehe, wiedziałem że się odezwiesz