Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mpaolos LOB MEMBER LED_Mobil Omega B CD ... Częstochowa/Włocławek/Gdynia | 2007-11-04 01:24:36 PZU w miarę (po 7miesiącach i poważnych, prawie sądowych negocjacjach) - od wizyty w rowie (-dla zainteresowanych kupnem-szkodami),zapłaciło,
i wreszcie UMTS zaczął działać, a więc jak kombinuję OMA: po 2001, kombi - silnik pow 2L, nieistotne(TD też da radę, nie jestem bardzo wymagający) siedzenia z pamięcią - bo mnie trafia przestawiać po Gośce fotele i lusterka, navi - bo mam plany co do kolorowego wyświetlacza, tempomat - bo jestem zakochany od kiedy z Senatorem uruchomiliśmy, hak - bo by trzeba, nivo - bo niedobrze jak dupa siada, ksenony - bo nie wypada się cofać w rozwoju, jak ktoś coś widział i słyszał i może wynalazł poproszę o info, już szukam na północy - w skandynawi, jak dzieś zasłyszałem - "najbardziej pożądana omega w klubie jest ze szwecji"-mariosa - oczywyście to plotki i pomówienia ale... jeszcze raz: jak ktoś coś widział i słyszał i może wynalazł poproszę o info, zaraz przerobię na LED MPAOLOS MOBIL2 pozdrawiam/mpaolos oj to się z PS: naklepałem! oj! oj! oj! PS: Moja piękna X20XEV po wymianie sprzęgła, klocków, oleju i filtrów - co 10 000, z gazem autronic - jedyne 13l gazu w mieście (złoty metalik -foty w profilu, led mobil jedyny w polsce, środek na niebiesko,podświetlenie drogi wysiadających - jak w mercedesie), do malowania drzwi i kawałek progu - ja liczyłem od kwoty sprzedaży malowanie całego auta (wyczyszczone i zabezpieczone własno mojo ręcznie wszystkie rdzy zarodki), zaraz po zakupie następnej będzie za bardzo rozsądną kwotę do wzięcia dla klubowicza a... wnętrze napewno zrobie na modłę Beee, znaczy futerko miłe wszędzie będzie i już!!! [ wiadomość edytowana przez: mpaolos dnia 2007-11-04 01:49:04 ] |