Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Oleśnica | 2007-11-09 07:46:29 Moze rajd to za duze slowo. Male sciganie
"Już 17 listopada na torze kartingowym na Niskich Łąkach we Wrocławiu obędzie się niezwykła impreza, w której uczestniczyć powinien każdy maniak rajdów i tuningu. W kolejnej edycji Samochodowej Próby Zręcznościowej organizowanej przez Automobilklub Dolny Śląsk udział wezmą między innymi: Grzegorz Grzyb, Sławomir "Virnik" Jarek a także jako niespodzianka - gwiazdy showbiznesu oraz prezenter popularnego kanału telewizyjnego, który naszą imprezę zrelacjonuje w swoim programie. Oprócz niezwykłych gości, podziwiać będziemy też ich niezwykłe występy - Grzesiek Grzyb udzielać będzie lekcji w zakresie jazdy rajdowej, Virnik zaprezentuje jazdę bokiem wykonywaną za pomocą ciągnika siodłowego (tak, tak! będzie jeździł bokiem tirem!) a oprócz tego obaj panowie ścigać się będą identycznymi samochodami na trasie zamkniętego odcinka. Imprezę poprowadzi Karol Ferenc z Radia LUZ. Wpisowe na imprezę to tylko 100 zł od załogi. Zgłoszenia w dniu imprezy do godziny 9:30 oraz wcześniej, w formie elektronicznej przyjmowane są pod adresem biuro@automobilklub.org. Liczba miejsc ograniczona jest do 50 a o przyjęciu załogi decyduje kolejność wpływu zgłoszeń. Start pierwszej załogi 10:30. Załogę stanowi kierowca i pilot lub sam kierowca. Konkurs obejmuje 2 przejazdy po 3 okrążenia dla każdej załogi i polega na wyścigu równoległym 2 załóg z rozdzielonym miejscem startu i mety, przy czym w drugim przejeździe następuje zmiana miejsc startu i mety. Start następuje na znak chorągiewki sędziego. Każda załoga ma prawo do przejazdu zapoznawczego trasy bezpośrednio przed rozpoczęciem przejazdów wyścigowych. Zapoznanie odbędzie się w kolumnie za pojazdem organizatora. Jeśli w Twoich żyłach płynie choć odrobina benzyny musisz tam być!" http://rajdy.hoga.pl/rajdy_full.asp?strona=1&id=10212 Powiem szczerze że byłem na ostatniej takiej imprezie i było na co fajnie.... Ktoś się wybiera poza mną?? |
SteiN SQAD Sympatyk Passat Legnica/Dębice | 2007-11-09 10:01:12 ja sie wybieram z narzeczoną tylko niewiem gdzie sa te niskie laki |
SVERAdesign Dress SQADet Citroen C4 Coupe Oleśnica | 2007-11-09 11:38:16 jak by była ładna pogoda czemu nie.. |
SteiN SQAD Sympatyk Passat Legnica/Dębice | 2007-11-10 15:44:57
a dziekuje ja napewno bede ale jako kibic |