Niskie laki - Rajd :) 17.11.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze rajd to za duze slowo. Male sciganie

"Już 17 listopada na torze kartingowym na Niskich Łąkach we Wrocławiu obędzie się niezwykła impreza, w której uczestniczyć powinien każdy maniak rajdów i tuningu. W kolejnej edycji Samochodowej Próby Zręcznościowej organizowanej przez Automobilklub Dolny Śląsk udział wezmą między innymi: Grzegorz Grzyb, Sławomir "Virnik" Jarek a także jako niespodzianka - gwiazdy showbiznesu oraz prezenter popularnego kanału telewizyjnego, który naszą imprezę zrelacjonuje w swoim programie.

Oprócz niezwykłych gości, podziwiać będziemy też ich niezwykłe występy - Grzesiek Grzyb udzielać będzie lekcji w zakresie jazdy rajdowej, Virnik zaprezentuje jazdę bokiem wykonywaną za pomocą ciągnika siodłowego (tak, tak! będzie jeździł bokiem tirem!) a oprócz tego obaj panowie ścigać się będą identycznymi samochodami na trasie zamkniętego odcinka.
Imprezę poprowadzi Karol Ferenc z Radia LUZ.

Wpisowe na imprezę to tylko 100 zł od załogi.
Zgłoszenia w dniu imprezy do godziny 9:30 oraz wcześniej, w formie elektronicznej przyjmowane są pod adresem biuro@automobilklub.org. Liczba miejsc ograniczona jest do 50 a o przyjęciu załogi decyduje kolejność wpływu zgłoszeń.
Start pierwszej załogi 10:30.

Załogę stanowi kierowca i pilot lub sam kierowca.
Konkurs obejmuje 2 przejazdy po 3 okrążenia dla każdej załogi i polega na wyścigu równoległym 2 załóg z rozdzielonym miejscem startu i mety, przy czym w drugim przejeździe następuje zmiana miejsc startu i mety. Start następuje na znak chorągiewki sędziego. Każda załoga ma prawo do przejazdu zapoznawczego trasy bezpośrednio przed rozpoczęciem przejazdów wyścigowych. Zapoznanie odbędzie się w kolumnie za pojazdem organizatora.

Jeśli w Twoich żyłach płynie choć odrobina benzyny musisz tam być!"

http://rajdy.hoga.pl/rajdy_full.asp?strona=1&id=10212

Powiem szczerze że byłem na ostatniej takiej imprezie i było na co fajnie....
Ktoś się wybiera poza mną??

ja sie wybieram z narzeczoną tylko niewiem gdzie sa te niskie laki

jak by była ładna pogoda czemu nie..

Ja po ostatnim starcie na niskich wróciłem bez sprzęgła... wszystko przez STI

Właśnie czekałem by się wybrać na niskie ale 100 zł za start, poj... ich zawsze było 50zł

Chętnie bym startował ale tyle kasy.... więc nie wiem czy pojadę czy nie... a już się cieszyłem ze se pojeżdżę...

Cytat:
2007-11-09 10:01:12, SteiN pisze:
ja sie wybieram z narzeczoną tylko niewiem gdzie sa te niskie laki

Boczna ul Krakowskiej (wylot jak na Oławę).
Niskie łąki masz jak kończy się Traugutta i zaczyna właśnie krakowska. Na wysokości mcdonalda.

Cytat:
2007-11-09 22:43:45, Prezo pisze:
Boczna ul Krakowskiej (wylot jak na Oławę). Niskie łąki masz jak kończy się Traugutta i zaczyna właśnie krakowska. Na wysokości mcdonalda.

a dziekuje ja napewno bede ale jako kibic