3-cie swiatło stopu w carinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Czy ktoś orientuje się jak dostać sie do żarówki (całej lampki dodatkowego stopu) w carinie sedan? Według ksiązki wystarczy sciągnąc obudowe tej lampki z wewnątrz auta i gotowe, tylko ze ja mam z tym problem Odkręciłem blaszkę zpod stopu, która chyba przytrzymuje obudowe ale to na nic. Chciałem zamontować spojler na klapę bagażnika i podpiąć się z listwą LED, jednocześnie odłączając fabryczny dodatkowy stop. Czy ktoś sie kiedyś za to zabierał? Wielkie dzieki za ewentualną pomoc.

ta obudowe cięzko sciągnąc zeby nie połamac zaczepów tejze obudowy. Ja w sedanie sciagałem tą obudowę i niestety połamałem zaczepy , a sciągałem w kilku autach juz i w kazdym one mi odłamały sie . Nawet po wymontowaniu całej lampy z auta jak załozyłem obudowe to bez podwazenie zaczepów od spodu nie mogłem jej ściagnąc :/. A niestety dojście do zarówki jest dopiero po demontazu obudowy. 1000 razy prościej jest w liftbacku gdzie zamiast tych oryginalnych zaczepów wewnątrz obudowy które zatrzaskują sie za swiatło stopu są dwa plastykowe kołeczki.