Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
reed HF MEMBER czerwony Ponczek GLS Gliwice | 2008-03-13 16:26:25 nikt nigdy tego nie robił??? proszę chociaż o jakieś sugestie... |
reed HF MEMBER czerwony Ponczek GLS Gliwice | 2008-03-19 12:22:03 i to jest właśnie sugestia dzięki za odpowiedź, 3 miesiące czekałem, ale jednak udało się jak juz pisałem w pierwszym poście, przeszkadza, gdy otwieram szybę, a tu była zima, sooo... nie otwierałem Dzięki Jarek_2 - to chciałem wiedzieć, czy da się ja wymienić... bo po co będę rozbierał drzwi, jeśli to okazałoby się niemożliwe nic to, wiosna idzie, to się zacznie grzebanie przy ponym
Pozdrawiam |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2008-03-19 12:41:58 Jak nie dasz sam rady to podjedź do warsztatu w którym wymieniają szyby w autach, tam mają dobre kleje, narzędzia i umiejętności, dla zmniejszenia kosztów możesz sam zdemontować boczek w drzwiach, będzie wtedy szybciej i taniej.
Powodzenia |
mariusz8282 HF MEMBER Audi 80 B4 Krakow | 2008-04-01 20:08:45 No dokladnie, ja tez mam poniacza ale z manualnym otwieraniem okien Jak zdejmiesz tapicerke to nie powinienes miec wiekszego problemu z wymiana uszczelki. Ja np sam se wymienialem cala szybke w tylnych drzwiach (mala trojkatowa), a nie mialem zielonego pojecia co i jak. A tapicerka jest zakladana na zaciski, trzeba podwazyc 2 boczne sciany tapicerki i dół + odkrecic srobke z klamki i kieszonke do zamykania drzwi (u mnie jeszcze korbka dochodzi ). Jak odepniesz zatrzaski to jak dobrze pamietam tapicerke sie wysuwa do gory. |
reed HF MEMBER czerwony Ponczek GLS Gliwice | 2008-04-02 21:30:12 Dzięki Mariusz niestety ciągły zapieprz w pracy nie zostawia mi czasu na zabawy przy poniaczu, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie będę mógł skorzystać z Waszych wskazówek dzięki za pomoc pozdrawiam |