Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2008-02-10 20:36:23 BEOWULF 3D - Film oparty na prastarej Irlandzkiej legendzie. W Multikinie (Pasaż Grunwaldzki) we Wro nie odczuwa się efektu 3D.
Tematyka filmu ciekawa, lecz monotonna, szybko mnie znudziła Zwiastun lecz nie w 3D Ocena 6 Project: MONSTER - film o "czymś" co napadło na Nowy York. Strasznie ogląda się to na dużym ekranie (mnie chciało się "uwolnić pawia". Film o niczym, ucieczka kręcona amatorską kamerą, brak radykalnego zakończenia Zwiastun zapowiadał się ciekawiej Ocena 2 |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2008-02-12 19:21:28 Rambo 4 ze Stalone ale bardzo mnie zaskoczył bo film jest słaby i tylko 75min.... może przez to ze rambo to mocne kino akcji a tu....
myślałem ze na koniec kariery Stalone dwali ostro z tym rambo a tu dziadek rambo po buszu trochę strzela Ocena 6 Obcy vs Predator 2 też mnie troche zaskoczył bo mugł by być znacznie lepszy i koniec filmu sie nagle skończył, a znająć doskonale całą serie, na końcu zawsze bywa ciekawie, zaskakująco i tu czeka sie w napieciu na dalsą akcje a to poprostu sie skonczyło ale i tak czekam na AvsP 3 Ocena 7 [ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2008-02-12 20:09:51 ] |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2008-03-12 19:43:33 MGŁA -straszny badziew aż byłem w szoku zupełnie niepotrzebnie rozciągniety do 2 godzin samymi bzdurami no moze z tego 30 minut efektów z których by dało sie coś sensownego zrobić i wogule chore zakończenie a mniał być taki hit horror.... predzej dramat...
OCENA 2 Step up 2 - no nawet fajny taniec taniec... OCENA 6+ |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2008-03-12 21:42:04 Apropo filmów 3D. Jeżeli ktoś będzie miał okazję iść na taki film do tylko do KINA ORANGE IMAX . Co prawda jest ich narazie 5 w Polsce (W-wa, Krk, Pozn, Kat i Łódź) ale naprawdę warto. Ja osobiście byłem w Krakowie dwa razy pod rząd i gdyby nie to że drugi film był już ostatnim seansem to bym poszedł na wszystkie 4 dostępne seanse.
Miejmy nadzieję, że i we Wro zrobią w Cinema CIty Imax'a a takie plany ponoć już są |
versus Dress Czyściciel Mazda 626 GF 2.0 Wrocław | 2008-03-24 23:01:27 Pachnidło (ang. Perfume: The Story of a Murderer)
Film spokojnie się ogląda, może być na randkę Niby nic ale jak się oglądnie film do końca okazuje się, że jest wart obejrzenia i polecenia. Doskonała fabuła. Ocena: 7 Jestem Legendą Film z Will Smith. Bywały lepsze. Scenariusz spoko, natomiast te ludki już widzialem w jakims filmie Ocena: 6 Pokój 1408 Zależy jak się nastawisz na ten film. Miał być horror. Mnie nic tam nie przestraszyło nawet przez moment. Jak na nowoczesną produkcję, rewelacji nie ma Ocena: 5 Mgła (The Mist) Nie polecam zdecydowanie. Głupie zakończenie podobnie jak film Ocena: 1 |
dr_Killer (S) SQAD MEMBER FORD MUSTANG Oleśnica/Dąbrowa | 2008-04-12 12:53:48 Jestem Legendą to pierwszy film który sam początek najlepszy od reszty... polowanie na sarny po wymarłym nowym yorku w mustangu shelby
Nieustraszony (2008r) słynny serial nieustraszony w staram transamie teraz właśnie w najnowszym mustangu shelbi i tyle bo film straszna lipa... niby kontynuacja serialu... Ocena + za czarnego Shelbi Ale teraz koniec z mustangami cofnijmy się do przeszłości 10.000 B.C akcja filmu bardzo podobna do Tropiciel czy Apocalypto tylko sporo lat wcześniej z fajnymi efektami mamutów czy 2m kurczaków. Ocena Jak ktoś lubi te klimaty to 7 |