Nie działa blokada drzwi, wyłącznik kierunkowskazów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2008-07-15 20:13:55 ]

Mi też jest przykro, ale nie martw się, myślę że ona jeszcze Ci te daktyle przyniesie...

Ale o co chodzi???

nie działa blokada drzwi i źle pracuje wyłącznik kierunskowskazów

Cytat:
2008-07-14 01:10:37, tatooi pisze:
nie działa blokada drzwi i źle pracuje wyłącznik kierunskowskazów

A jakies blizsze szczegoly??

Dzięki za zainteresowanie. Wyglada to tak: auto kupiłem już używane. Kłopoty zaczęły się po założeniu autoalarmu. Od początku działał źle. Teraz nie można skomunikować się z komputerem. Z wnętrza auta nie można zablokować drzwi. Nie działają światła przeciwmgielne, nie działa oświetlenie kabiny ani zegar. W stacji obsługi do której jeżdżę nie mają dobrych fachowców. Będę wdzięczny za wskazanie warsztatu w którym się znają an toyotach.

podejrzewam ze jeszcze dosc pomocny byłby model , rok ,produkcji auta

bo wiesz co innego moze byc w toyocie jakims tam modelu z roku 70 , co innego z roku 90 a co innego z 2005

Kolego tatooi temat wątku powala na kolana! Zmieniam na taki, który coś mówi o problemie.

Cytat:
2008-07-15 15:25:13, tatooi pisze:
Dzięki za zainteresowanie. Wyglada to tak: auto kupiłem już używane. Kłopoty zaczęły się po założeniu autoalarmu. Od początku działał źle. Teraz nie można skomunikować się z komputerem. Z wnętrza auta nie można zablokować drzwi. Nie działają światła przeciwmgielne, nie działa oświetlenie kabiny ani zegar. W stacji obsługi do której jeżdżę nie mają dobrych fachowców. Będę wdzięczny za wskazanie warsztatu w którym się znają an toyotach.

Toyota Katowice Kolejowa umow sie na wizyte sprawdze co i jak i zrobie wycene tego co trzeba zrobic aby dzialalo.