Pytanie o zespolony z regulacją przeriwania wycieraczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
juz od dłuższego czsu mam ochote cos takiego sobie sprawić, ale musze sie upewnić czy po założeniu będe miał regulacje przerywania wycieraczek, czy będe potrzebował jeszce przekaźnika do tego?

Pozdrowienia

Jeśli jest instalacja to tylko przekaźnik do skrzynki bezp. Jeśli nie ma instalacji to jeszcze 40cm kabla. Musi działać.

polecam dział porady na głównej

Cytat:
2008-09-16 10:11:49, Sinuspi pisze:
polecam dział porady na głównej

ok, wielkie dzieki

z ubiegłym tygodniu miałem możliwość podłaczyć taki zespolony do mojego MK7 (dorwałem od staruszka z regulacją prędkości wycieraczek) i niestety nie działał zespolony na 100% sprawny jeździ teraz w MK6. potrzebny dodatkowy przewód jest w wiązce więc moim zdaniem czegoś jeszcze brakuje.

Cytat:
2008-09-16 14:41:04, Skuter9 pisze:
z ubiegłym tygodniu miałem możliwość podłaczyć taki zespolony do mojego MK7 (dorwałem od staruszka z regulacją prędkości wycieraczek) i niestety nie działał zespolony na 100% sprawny jeździ teraz w MK6. potrzebny dodatkowy przewód jest w wiązce więc moim zdaniem czegoś jeszcze brakuje.

tak musisz podmienic jeszcze przekaznik

bodajze na czerwony z 5 nozkami.. chyba

Cytat:
2008-09-16 14:41:04, Skuter9 pisze:

Jesli kabelek masz, to podmień czerwony przekaźnik w skrzynce bezpieczników. Poszukaj na forum fotka była wstawiana z 5 tysięcy razy