witam mam problem z moim esim mianowicie rano nie chce mi odpalić ale już około 11 jak pojawi się na nim słońcei się rozgrzeje pali od 1 razu pomóżcie już nie mam pojęcia co może być przyczyną mój esi 1.4 92r. i dodam że zalało mi "komputer" i został wymieniony podobno na taki sam kilka dni po wymianie palił normalnie a później to tak jak wyżej nie pali jak jest zimny
[ wiadomość edytowana przez: krzanowski dnia 2009-04-03 22:39:14 ] dzisiaj odpalił pochodził chwilke i zgasł odpalił i znów zgasł i kaplica mam też pytanie czy przy kupowaniu komputera muszą zgadzać sie wszystkie oznaczenia bo mechanik twierdz że nie i jakieś sie zgadzało a jakieś 2 cyfry w numerze nie prosze o odpowiedz choć częściową mi sie wydaje że to przez komputer ale musze być pewny tych oznaczeń
[ wiadomość edytowana przez: krzanowski dnia 2009-04-04 06:18:50 ]
[ wiadomość edytowana przez: krzanowski dnia 2009-04-04 06:33:41 ]
[ wiadomość edytowana przez: krzanowski dnia 2009-04-04 10:12:23 ]
[ wiadomość edytowana przez: krzanowski dnia 2009-04-04 10:29:57 ]
ten sam problem mam z gazem w zimie. muszę z 4-9 razy przełączać na gaz nim odpali. ale na benzynie jedzie dobrze, teraz na wiosnę jest ciepło gaz odpala bez problemu, ale z gazem to prawdopodobnie reduktor na wymianę się nadaje albo na regeneracje,
hm popytałbym mechaników lub jakiemuś podesłał autko do sprawdzenie i odpalenia z rana!
no autko u elektryka było podladował troche aku i powyczyszczał wszystkie złączki i przelutował skrzynke bezpieczników u niego odpalił stojąc w cieniu zadowolony juz byłem bo tylko 80 zł mnie skasował ale rano sprawdzam i co i nic nie pali co to może być ratunku od razu powiem cewka sprawna cisnienie paliwa sprawdzane było przy wymianie komputera było ok pomóżcie mieszkam w małej mieścinie i nie stać mnie na testowanie nowych pomysłów mechaników