Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maciejb HF MEMBER Hyundai Elantra Świdnik/Lublin | 2009-06-10 00:23:14 Witam,
mam taki problem bo od jakiegos czasu nie gasnie mi kontrolka poduszki powietrznej kierowcy w lantrze 1994r, mruga 6 razy po przekreceniu kluczyka i nie gasnie tylko sie pali caly czas. co to moze byc za problem? |
maciejb HF MEMBER Hyundai Elantra Świdnik/Lublin | 2009-06-11 01:02:18 akumulator nowy takze jego wina raczej odpada, z tego co wiem jakies bledy na hiscanie byly ale facet nie wiedzial ocb i jak probowal kasowac to znowu sie pojawialy, i w sumie to juz tak chyba rok ta poduszka nie dziala a wczesniej sie nie palilo bo zarowka sie spalila... |
woltimer krzyzowice | 2009-07-02 11:47:40 Witam. Ja mam podobny problem z poduszką też świeci kontrolka,ale to z mojej winy ponieważ wyciągałem licznik i odłączałem kable od licznika.A pózniej przeczytałem o tym gdzieś że przed taką operacją trzeba odłączyć akumulator wtedy o tym nie wiedziałem.Tak więc pozostaje mi tylko jechać i skasować ten błąd.Koszt tego to chyba około 100 zł ale dokładnie nie wiem.Pozdrawiam. |
maciejb HF MEMBER Hyundai Elantra Świdnik/Lublin | 2009-07-02 12:10:00
hmm no to ja wlasnie zrobilem tak samo i tez zaczela sie swiecic wtedy tylko ze jak jeden mechanik probowal mi skasowac blad poduszki hi scanem to od razu sie pojawial... |