Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-06-10 12:20:36 przeglądając sobie strony w internecie, natrafiłem na stronę gościa, gdzie opisuje on, co przerobił w swojej carince. i jednym z elementów tych przeróbek było założenie w stopie diod LED. ciężko zrobić coś takiego?? bo mogłoby fajnie wyglądać, małym nakładem kosztów
|
Talus TOYOTA DRIVER Carina E / Evo '07 Mielec | 2009-06-10 12:28:08 Są do kupienia zamienniki żarówek - wkłady z LEDami.
Tylko one są "w kupie" i pewnie stop nie będzie się wiele różnić od zwykłych... zależy co się chce osiągnąć. |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-06-10 12:37:03 raczej by mnie interesowalo ulozenie jakiegos ksztaltu |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-06-10 13:23:36 a do czego to jest?? ten quickshift??
i nie nie srodkowy palec... na razie mam ta jedna zarowke. i odblysnik. jak z tylu sie patrzy to swieci taki prostokat. dzieki diodom, chcialbym ulozyc taki fajny trapez ze swiecacych punkcikow. na ksztalt tej oslony stopu |
Bigelektron TOYOTA SPEC Katowice | 2009-06-11 20:39:25
Takie cos to jest wlasnie dla pedalow podobnie jak chipy zwiekszajace moc,mozna sobie wsadzic w dupe. Jak ktos chce szybko zmieniac biegi to niech opanuje sztuke zmiany bez sprzegla,oczywiscie trzeba do tego miec niewyjechane synchronizatory .Jak ktos ma synchronizacje na wykonczeniu to niech lepiej zmienia biegi powoli,z wyraznym zaznaczeniem H. |
kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2009-06-12 11:13:09 a gdzie to sie montuje i w ogole po co?? co ci da jezdzenie po miescie z szybsza zmiana biegow?? |
Tragbier TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA CE100 Sandomierz | 2009-06-12 18:57:17
i tego się trzymaj nie ma co psuć rolki na własne życzenie pozdrawiam . |