Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam corolke d4d z2002 i maly problem mianowicie przy okolo 2-3 TYS. obrotow brak mocy w serwisie toyoty powiedzieli mi ze to dwa zaworki w pompie wtryskowej a koszt zaworkow z robocizną to około 1500 zł czy mozna naprawic to mniejszym kosztem?

Cytat:
2009-06-16 19:51:30, mniamnius1 pisze:
witam mam corolke d4d z2002 i maly problem mianowicie przy okolo 2-3 TYS. obrotow brak mocy w serwisie toyoty powiedzieli mi ze to dwa zaworki w pompie wtryskowej a koszt zaworkow z robocizną to około 1500 zł czy mozna naprawic to mniejszym kosztem?

O ile dobrze pamiętam to o tych zaworkach na pompie wtryskowej pisał kiedyś Bigelektron w jakimś wątku o rav4 albo Avensis. Nie pamiętam dokładnie o co chodziło ale możesz spróbować poszukać.

Tak jak napisalem Ci na priva ,trzeba to zdiagnozowac ,oczywiscie ze moga to byc zaworki ale wcale nie musza.Zwlaszcza jak niema kodu bledu,taki sam efekt da wtryskiwacz zawieszajacy sie na przelew,lub przeladowujaca turbina.
W przypadku zaworkow wywala kod P0627,chyba ze brak mocy wystepuje na bardzo krotko ,to wtedy kod moze nie powstac.