Aktualizacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może by coś zaktualizować o modowie.

Cytat:
2007-05-16 20:21:30, JaRabbit pisze:
Może by coś zaktualizować o modowie.

Rany ! Jacek! ...piyrwszy ros w życiu takie cuś widzem

Ale popieram Ciem w cały rozciongłości !

Cytat:
2007-05-16 21:23:19, bogdan1 pisze:
Rany ! Jacek! ...piyrwszy ros w życiu takie cuś widzem

Pewnie sam to namalował

ale trza [przyznac bardzo ciekawe i tez to 1 raz widze na oczy ciekawe ile jest tak naprawde esperakow w polsce

ja to wrzucalem na forum za mojej kadencji... ale malo pamietliwi jestescie

Jak to pierwszy raz? Przecież wystarczy wejść w listę członków i kliknąć w podkreślone słowa aktywnych klubowiczów na samym dole tam gdzie jest zdanie "Nasz klub zrzesza obecnie..."

Dla zainteresowanych przysiadłem i zaktualizowałem :

Kylos

KYLOS wypasik normalnie

Czyli jak myślałem. To co podlinkował Królik, to jest mapka Motonews'a, która automatycznie się aktualizuje po zmianie na liście członków. Jedyna aktualiozacja jest możliwa jeżeli modowie kogoś przyjmą lub wywalą.
Kylos chyba ręcznie wprowadził zmiany w pliku graficznym. I teraz, rozumiem, będzie poprawiał rysunek przy każdym nowym członku, zółtodziobie, JACO'wej czystce itp

Poza tym chyba zapomnieliście o Frappr. Tam tyż jest mapka któa pokazuje liczbe członków z dokładną lokalizacją...

Cytat:
2007-05-17 14:21:40, kylos pisze:
Dla zainteresowanych przysiadłem i zaktualizowałem

Hm... aktualizacja super ... ale nie widzę na tej mapce w Grupie Śląskiej Darka /Master Of Grill/, Henia /Blue Led Master/
i takiego jednego /Photo Story Master/. Wywalili nas z Klubu bo zaznaczeni są ino Membery

[ wiadomość edytowana przez: Wolf_Gliwice dnia 2007-05-17 16:41:55 ]

Cytat:
2007-05-17 15:45:01, Navi pisze:
Kylos chyba ręcznie wprowadził zmiany w pliku graficznym. I teraz, rozumiem, będzie poprawiał rysunek przy każdym nowym członku, zółtodziobie, JACO'wej czystce itp

Nie no bez przesady ale bylo kilka pytan oto jak sie ma sprawa na dzien dzisiejszy wiec mamy o dwa lata mlodsza mapke po za tym jest akualna bo nie obejmuje membrow nie logujacych sie od prawie roku wiec realnie tyle nas jest
Cytat:
Hm... aktualizacja super ... ale nie widzę na tej mapce w Grupie Śląskiej Darka /Master Of Grill/, Henia /Blue Led Master/
i takiego jednego /Photo Story Master/. Wywalili nas z Klubu bo zaznaczeni są ino Membery

Bez przesady tak zle to nie ma niestety chwilowo zostaliscie Membrami i tak bylo roboty dosc chwilke z ustalaniem recznym mapki wiec nie bylem az tak dokladny Mea Kulpa

Proponuję również dokonać aktualizacji posiadanych przez Klubowiczów samochodów ... coś w stylu badania zawartości cukru w cukrze tylko tu zbadana by została ilość espero w klubie espero... I proponuję to całkiem poważnie.

Dobry pomysł Ciekawe ile jeszcze jest esperaków

Cytat:
2007-05-17 15:45:01, Navi pisze:

Kylos ... po ostatnim nadawaniu z okazji Dnia Dziecka tytułów Membra chyba znowu trafiła Ci się robota

Może pomyśl jeszcze o tym co proponowałem kilka dni temu:

Cytat:
2007-05-22 10:24:14, lothaar pisze:
Proponuję również dokonać aktualizacji posiadanych przez Klubowiczów samochodów ... coś w stylu badania zawartości cukru w cukrze tylko tu zbadana by została ilość espero w klubie espero... I proponuję to całkiem poważnie.

a ja tu chce zauwazyc blad bo zostalo 1 miasto pomieniete na slasku takie jak Chorzow bo z tego co wiem to jest nas tutaj 4
-Patrykowski
-Henbas
-Dedis
-Marespo20

Nowa aktualizacja po porządkowa
Dla wyjaśnienia w poprzedniej aktualizacji literka "K" na mapce oznaczała Klubowiczów = Membrów , tym razem będzie to literka "M" zmiana zrobiona dla łatwiejszego rozszyfrowania mapki . Dla zainteresowanych sprężyłem się i obecna aktualizacja objeła także posiadane Espera przez klubowiczów *

* dane na podstawie profilów

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-05-31 21:16:26 ]

Cytat:
2007-05-31 21:15:12, kylos pisze:
Nowa aktualizacja po porządkowa

Odwalileś kawał roboty. Gratulacje!

PS: Swoją drogą myślałem, że jest mniej espero w klubie espero. Pozytywne zaskoczenie

Ja tez myslalem ze jest ich mniej ile w tym prawdy to nie wiem ale wypisalem z tych logujacych sie z profilow jakie maja auta

Cytat:
2007-05-31 21:54:45, kylos pisze:
Ja tez myslalem ze jest ich mniej ile w tym prawdy to nie wiem ale wypisalem z tych logujacych sie z profilow jakie maja auta

I sądzę, że to dane bardzo miarodaje bo przeca każdy jak tylko zmieni espero na inną furę nie omieszka o tym zatrąbić na forum... W końcu trzeba ludziom powiedzieć, że w końcu ma się samochód którego rdza nie zżera... ja też bym się pochwalił