Podnośnik elektryczny szyby - prośrba o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stało się - zerwała mi się linka od podnośnika szyby w lewym przodzie (czyli ta od najbardziej potrzebnej szyby). Na allegro kpl. podnośnika jeżeli już jest to kosztuje ok 350 zł co sprawia ze naprawa nie należy do najtańszych. W związku z tym czy istnieje jakaś możliwość np dopasowania z innego modelu np rav 4 (ceny za elektryczny podnośnik już nawet 80 zł) albo np z prawego przodu - a może są jakieś inne możliwości.
Moja carina to 1,8 rok 96 - szyby są elektryczne.

Poszukaj tu po forum, kilka osób coś kombinowało, nawijali linki i takie tam.
Myślę że mogłaby podpasować linka z prawego podnośnika.
A jak chcesz coś nowego to poskukaj kogoś, kto Ci sprowadzi
TAKIE CUDO
Pozdro.

ja kupilem taki podnosnik za 80 zeta na allegro. zadzwonilem do typa co mial całą cari na czesci. i sie dogadalem. z przesylka wyszlo mnie 100 zeta lewy przod wlasnie. teraz bede szukal prawego

No to lipa ja już 3 dzień dzwonie od allegro po otomoto po chyba wszystkich aukcjach gdzie są części do cariny i maja wszystkie chyba cześci oprócz tego podnośnika. Może ktoś z forumowiczy ma taka na zbyciu??
Pozdrawiam

ja mam silnik taki ale bez szczotek...

Mnie zerwała się tylko linka a silniczek hula aż miło wiec jeżeli da się go przekręcić do twojego podnośnika i masz go na zbyciu to byłbym zainteresowany to bardzo:]

tylko ze moj wyglada troche inaczej. nie jest taki typowy. wiec pewnie bys musial przelozyc szczotki. zreszta jak znajde ten podnosnik to porobie fotki i Ci rpzesle. odezwij sie na priv ze swoim mailem.