Kogóż to ja dziś widziałem? :-D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Las na warszawskim Bemowie, pomarańczowy 125p, alufelgi, napis FSO AUTO KLUB na tylnej szybie (też pomarańczowy), na tylnej półce pognieciony rachunek IDEI, rejestracja zaczynająca się od WI, godzina ok. 18:00. Parkowałem białym 125p na tej samej ulicy, jakieś 10 metrów z tyłu

Nie wierze, Pagan za komóre zapłacił??????????

[ wiadomość edytowana przez: SPAjK dnia 2003-09-07 23:35:31 ]

Dlatego ja mam identyfikator ze zlotu wetkniety przy lusterku wstecznym tak zeby mozna bylo poznac

pozdr

Muszę i ja sobie taki napisik na tył walnąć A najlepiej to taką przyciemniającą naklejkę na przednią szybę....

No to ja jeszcze dopisze, ze 1.09.2003 widzialem nasza jedyna coupete w Gdansku na starowce!!!

Cytat:
2003-09-08 22:15:51, CON170 pisze:
No to ja jeszcze dopisze, ze 1.09.2003 widzialem nasza jedyna coupete w Gdansku na starowce!!!

no niee kolejny klubowicz był w Gdańsku i nie dał znaku życia

Gda Pisze:
Cytat:
" no niee kolejny klubowicz był w Gdańsku i nie dał znaku życia "

Gda pewnie nie pamietasz ale cosik baknelem w Wawrze o tym ze jade nad morze

Z tym, ze glownie siedzialem we Wladku, no i od czasu do czasu na Kartuzkiej u kumpla (Wplyw kiepskiej pogody)

[ wiadomość edytowana przez: CON170 dnia 2003-09-08 22:29:25 ]

Cytat:
2003-09-08 22:28:53, CON170 pisze:
(...) no i od czasu do czasu na Kartuzkiej u kumpla

I jeszcze mi tu pisz że na Kartuskiej, toż to rzut beretem odemnie - no szkoda, myślę że następnym razem dasz znak życia

GDA pisze:
Cytat:
" ...myślę że następnym razem dasz znak życia... "

Obiecuje

Mysle ze jakos tak pod koniec wrzesnia...

no Burza i Ja bylismy w Gdansku pod koniec lipca i jakos tak nie chcielismy wam przeszkadzac?

To jeśli chodzi o zapraszanie to nie będę nikogo zapraszał więcej, poza tym razem. Jeżeli ktoś będzie w Poznaniu lub okolicach to SERDECZNIE ZAPRASZAM. Kawka i nocleg zawsze się znajdzie. A może i winko domowej roboty

Cytat:
2003-09-08 23:00:37, MAJCHAL pisze:
A może i winko domowej roboty

To i miesiąc mozna u Was posiedzieć???

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ja się będę z Aską wybierał do gdańska gdzieś niezadługo. Czy to oznacza, że mamy odwiedzić prezesa przy okazji?

Mowa o winku... Hmmm moze bysmy tak Olo pojechali do Poznania w odwiedziny?? Moze sie wieksza ekipa zbierze nie jest daleko.

Venus

CON170:
trzeba bylo zostawic karteczke

Grzech:
przyjedz na rajd kanciaka!

Pozdrawiam
Adamus

Adamus pisze:
Cytat:
" CON170:
trzeba bylo zostawic karteczke"

Myslalem o tym, ale nie mialem na czym napisac

Przyjeżdzajcie!!!
Właśnie zlałem do butelek tegoroczne wiśniowe. Jeszcze trochę czasu potrzbuje, ale już smakuje jak winko

he, he, jaki ten swiat maly! a moze mazowiecki zlocik u majchala?

Cytat:
2003-09-08 23:00:37, MAJCHAL pisze:
To jeśli chodzi o zapraszanie to nie będę nikogo zapraszał więcej, poza tym razem. Jeżeli ktoś będzie w Poznaniu lub okolicach to SERDECZNIE ZAPRASZAM. Kawka i nocleg zawsze się znajdzie. A może i winko domowej roboty

Ja może będę jeszcze w tym roku w Poznaniu
Tylko żeby spotkanie nie wyszło tak jak ostatnio

Jestem za Pagan... to kiedy jedziemy???