Trochę mi tego zalega w piwnicy, może ktoś znajdzie coś dla siebie. Ceny negocjowalne w granicach rozsądku
Fotki na maila dla zainteresowanych. Kontakt gg:167623, immo(at)wp.pl, priv lub tel 695 101 107
Nazwa: poduszka fotela L+P
Cena: 35zł/szt
Opis: kolor jasnoszary, stan idealny
Nazwa: napinacz pirotechniczny pasów L+P
Cena: 30zł/szt
Nazwa: zagłówki welurowe pełne sedan + kołki
Cena: 10zł/szt
Opis: kolor jasnoszary, stan bdb, 2 przednie, 3 tylne, do każdego kołki mocujące w kolorze, sprzedam w komplecie lub na sztuki
Nazwa: pasy bezpieczeństwa sedan
Cena: 15zł/szt
Opis: kolor jasnoszary, stan bdb, sprzedam w komplecie lub na sztuki
Nazwa: kieszenie tylne foteli (sztywne)
Cena: 10zł/szt
Nazwa: roleta tylnej półki sedan
Cena: 50zł
Opis: kolor beżowy, stan mechaniczny bdb, wszystko sprawne, ale na górze jest lekko ryśnięta
Nazwa: boczki BFL RM00
Cena: 15zł/szt lub 50zł/kpl
Opis: kolor jasnoszary, welur + drzewienko, na rygle przedliftowe (zwężane ku górze), stan bdb ale gumowanie ma ubytki, jak ktoś będzie bardzo chętny to usunę to gumowanie, ale cena wzrośnie o parę zł ze względu na moją ciężką pracę
Nazwa: progi wewnętrzne B i BFL europa
Cena: 80zł/kpl
Opis: progi do B z zakończeniami kierowcy i pasażera czarne, maskownice opel, w komplecie plastiki pod oba fotele, stan bdb; progi do BFL z zakończeniami kierowcy i pasażera jasnoszare, maskownice opel, z plastikami pod fotele, stan bdb
Nazwa: progi wewnętrzne BFL anglik
Cena: 40zł/kpl
Opis: progi do BFL z zakończeniami kierowcy i pasażera (angielskie) beżowe, maskownice vauxhall, w komplecie plastiki pod oba fotele, stan bdb;
Nazwa: zawieszenie Irmscher B/BFL kombi V6/TD
Cena: 500zł/kpl
Opis: stan bdb+, przód - amortyzatory KYB 334903 + springi 7 47 03 001 i 7 47 03 001, tył springi 9 43 04 370; mogę się też zamienić na porównywalne zawieszenie/sprężyny do sedana V6 (-30)
Nazwa: opona Bridgestone Potenza RE040 225/45/18 1 szt
Cena: 50zł
Opis: bieżnik 4mm, nie wyząbkowana, równo zużyta, rant ochronny, indeksów nośności i prędkości nie pamiętam ale na pewno były wysokie (95Y albo wyższy)
Nazwa: felga Mille Miglia 8,5J18 5x100 (nie do omegi)
Cena: 150zł
Opis: stan bdb+ (kilka maleńkich rysek), prosta, śliczna i w ogóle, rozstaw śrub chyba do fiata lub francuzów? - nie wiem, miała być dla mnie jako zapas, ale rozstaw nie ten
Nazwa: miska olejowa do Vectry C V6 + smok
Cena: 100zł
Opis: stan bdb, w środku czujnik, pochodzi z Z32SE 2004r.
Nazwa: poszerzenia nadkoli
Cena: 250zł/kpl duży, 200/kpl mały, 100/kpl noname
Opis: poszerzenia nadkoli na wzór Rieger GTB dla Calibry, komplet duży składa się z 8 elementów: 4 poszerzenia nadkoli + przedłużenia na zderzaki, komplet mały to same nadkola (4 elementy), komplet noname to poszerzenia o innym wzorze (przypominają trochę napompowane nadkola Audi RS6 C5); wszystko wykonane z laminatu, stan db/bdb (niektóre elementy mogą mieć odpryski do zaszpachlowania - przeżyły kilka przeprowadzek)