[s] 125p Błotnik i klapa pick-up, zderzak klasyk

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam do 125p
-błotnik lewy tylny do pick-upa, ten z wlewem paliwa, stan bdb, nie używany, c daję cene allegrową 350 zł bo musi być ale czekam na sensowne propozycje
-tylna klapa (burta) do pick-upa, stan średni widać miejscową korozję i próby jakiejś reanimacji 50 zł
-zderzak klasyk z kłami (nie wiem czy przód czy tył) prosty, ale złuszczony chrom, kły mają trochę sfatygowane gumy cena 120 zł też do dogadania. Zdjęcia postaram się do jutra wrzucić. Preferuje odbiór osobisty, ale jeżdżę sporo po kraju to może uda się dogadać z jakąś podwózką

jeśli zderzak jest bez wgnieceń czy odkształceń i ma wycięcie na lampkę podświetlania tablicy to biorę go.Jak możesz o zrób prędko fotki

Klepie i klape i blotnik tyl z wlewem paliwa do czasu dostania fotek.

jak by borys zrezygnowal z burty klapy tyl do pickupa to jestem w kolejce bo z mojej nie ma co ratowac;/

Oto obiecana fotorelacja:
Błotnik: widać delikatne rysy na podkładzie od walania się po garażach i strychach, nic głębokiego, jakieś firany z podkładu, no i jest trochę brudny, nie udało mi się na szybko doczyścić go z kilkunastoletniego brudu:

klapa: tak jak mówiłem, próby jakiegoś ratowania, miejscowa korozja, skorodowany narożnik

Zderzak: miejscami złuszczony chrom, na zdjęciach miejsca lepsze i gorsze, kły osobno, wygląda na prosty (pierwsze zdjęcie), wycięcia na lampkę nie ma, są w tym miejscu dwie dziury

Witam.Czy ten błotnik jeszcze aktualny?Jeżeli tak,to proszę odezwij sie na priv ok?

Niestety ten blotnik nie jest aktualny.

Ja pitolę za ten zderzak 120 pln