Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-04-18 18:09:31 Pozdrawiam wszystkich !
Jestem przed decyzja czy kupic oryginalne amory nivo czy 'zwykle' ale lepsiejsze jakosciowo do swojej Lalki. Obecne domagaly sie od dluzszego czasu wymiany, a teraz jest to po prostu wymagalne. Moze ktos z Was ma wiedze czy jakies zamienniki w sensie 'tansze' sa osiagalne ? Z gory dziekuje. rasek |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-04-19 13:05:39 Czesc,
Jak najbardziej, osoby + zwykly bagaz, takze dzieki za wsparcie ! Co prawda szkoda rezygnowac z 'luksusu', tym bardziej ze trafilem na ladna sztuke wiec jak z poprzednimi Bestiami oraz w moim przypadku, to zwiazek wieloletni bedzie Jednak problem z zamiennikami, dzieki ze potwierdzasz. Co prawda, ktos kiedys gdzies mi klarowal, ze od BMW podchodza, ale nie mam pojecia czy to realne. Ogarne temat, zerkne co na koncie po oplatach zostanie i zwaze Scisk, rasek |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-04-19 16:40:40 Hej
takie cos: Sachs Advantage ? ponoc warte kupna jesli odstapie od nivo ? marudze ale to wazna chwila rasek |
omegabmaks LOB MEMBER omega B 2.5 TD Warszawa | 2012-04-20 14:28:28 Nie ma zamienników pompowanych do kombi! tylko GM no i cena nieco wyższa. |
psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2012-04-29 11:27:32
Parę lat temu, gdy chciałem wymienić w swojej A caravan (C30SEJ) niestety oryginalne nie były już dostępne - gdziekolwiek. Po paru miesiącach poszukiwań zdecydowałem się na Monroe Ride Leveller. Kosztowały wówczas poniżej 1000zł (za dwa - więc nienajgorzej). |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-05-02 12:06:02 Ech, kompromis z uwagi na finasne, pompa nivo odłączona chlip chlip
Założone Sachsy Super Touring. Dam znać za jakiś czas jak się sprawują, narazie jest całkiem komfortowo Pozdrawiam wszystkich i dzięki za assistance. |