(S)Bagażnik dachowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania bagażnik dachowy z mocowaniami na rowery,jeśli ktoś zainteresowany proszę o kontakt na maila leszek130tc@interia.pl wraz z propozycją ceny,zdjęcia mogę wysłać na maila bo coś nie mogę załączyć do wiadomości Preferowany odbior osobisty,mieszkam koło Krakowa.Pozdrawiam.

1 zł. z VAT i kosztami przesyłki.

Nie myślałem że tyle wezmę za niego,dzięki Piotrek za podbicie ceny

2 zl

polecam topik "Zasady działu kupie sprzedam"
uzupelnij dane bo wieczorem poleci w kosmos

Oczywiście bagażnik dachowy jest do esperaka,czarny mat,przeze mnie nigdy nie uzywany,został mi po sprzedaży samochodu...

Podaj proszę jakąś cenę, bo w sumie trzeba się do czegoś takiego przymierzyć, a skoro mieszkamy dość niedaleko od siebie, to niewykluczone, że go kupię

Cytat:
2008-03-24 10:56:32, mmkaczor pisze:
Podaj proszę jakąś cenę, bo w sumie trzeba się do czegoś takiego przymierzyć, a skoro mieszkamy dość niedaleko od siebie, to niewykluczone, że go kupię

Nie siej fermentu , jak chcesz kupić to licytuj.
3 zł.

Taaaaaaaaaaaaaa jest boss 4 złocisze.
Czy tu się wszystko w ten sposób licytuje?

[ wiadomość edytowana przez: mmkaczor dnia 2008-03-24 11:41:55 ]

Cytat:
2008-03-24 11:20:44, mmkaczor pisze:
Czy tu się wszystko w ten sposó licytuje?

Witamy w naszym świecie

9.99

Dycha Zaczyna mi się to podobać

Cytat:
2008-03-24 11:42:18, mmkaczor pisze:
Zaczyna mi się to podobać

Czasami tylko ciężko jest z realizacją

Tutaj wygrałem knige 30.01 i realizacji ni ma

Odświerzam.
Bagażnik jest na sprzedaż-cena niska-jak ktoś zainteresowany proszę o kontakt na priv.Odbiór osobisty ze względu na rozmiary

Odświerzam.
Bagażnik jest już kompletny(wg mnie),w czasie porządków na strychu znalazłem resztę mocowań ,zaślepki i klucze do zamków.Bagażnik jest włoskiej firmy CAM.Jeśli ktoś zainteresowany proszę o propozycje cenowe na maila,zdjęcia też moge wysłać.Aha-i odbiór tylko osobisty u mnie pod krakowem.

Up - 100pln.