[mkVII] jaki kolor bębnów ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zamierzam pomalować bębny i zaciski hamulcowe lecz nie wiem na jaki kolor , bo auto czerwone. jaki kolor proponujecie ? może żółty?

czerwony oczywiście żółć raczej nie będzie pasowała do szybkiej czerwieni

pod kolor auta dać ? hmmm

żółty do tego koloru auta? totalna wiocha...

czerwony, ewentualnie srebrny lub złoty

Według mnie na ... czarno.
Kolor stonowany, a kto ma zauważyć, ten zauważy.
Nie maluj bębnów na jaskrawy kolor bo nie ma czym szpanować, ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie.

jak ladnie pomalowane,to czerwone beda siliczne, bebny czerwone rzucajace sie w oczy,tez sa fajne,ale tylko gdy powierzchnia jest gladka i lakiej blyszczy

Różowy.

zielony fluor

zielona fela i żółty zacisk przy czerwonym aucie fajne rasta połączenie

Ja mam czarne. Co innego jakby byly zaciski, ale bebnami naprawde nie ma sie co chwalic

Cytat:
2012-10-11 13:09:37, Paulo21 pisze:
Co innego jakby byly zaciski, ale bebnami naprawde nie ma sie co chwalic

ladne bebny nie sa zle. Wg mnie ladnymi, gladkimi bebnami mozna sie pochwalic,wtedy auto swiezo i na zadbane wyglada, jesli oczywiscie cala reszta auta jest zadbana.

rudo-kobyli-brąz

Ja proponuję świński blond, odcień siódmy

A tak poważnie to gładka czerń będzie odpowiednia

Panowie a co Wy na Sino-Blado-Koperkowy-Róż ??

najlepiej wypolerować bęben na błysk ja tak kiedyś zrobiłem wyglądało "prawie jak tarcza", tylko bez zacisku
a tak poza tym to na czarno chyba najlepiej bęben malować, bo jakoś zawsze pojawia się uśmiech na twarzy jak u kogoś zauważy się żółty albo czerwony bęben, z którego często odpada nawet farba

Cytat:
2012-10-12 08:33:04, wiesiu666 pisze:
ladne bebny nie sa zle. Wg mnie ladnymi, gladkimi bebnami mozna sie pochwalic,wtedy auto swiezo i na zadbane wyglada, jesli oczywiscie cala reszta auta jest zadbana.

No tak, tylko nie w przypadku malowania na rajdowy czerwony albo szybki zolty Wtedy auto szybciej wyglada niz jezdzi i wyglada to smiesznie

czerwone auto,czerwone bebny, nie wiem o co chodzi pod kolor auta, a nie rajdowo. Zreszta, nawet RSy maja bebny w serii,wiec nie wiem co sie tak uczepiliscie tego sportu kazdy maluje tak jak chce i na pewno bedzie to ladniejsze niż zardzewiale bebny.

Kolor jest tutaj mało istotny, ważne jest to że to +5PS ale jak wezmiessz czerwień z ferarki to i +7PS ponoć

Panowie co Wam przyszło do głowy że to dodaje mocy
przecież to mija się z prawdą
Poza tym jak można nabijać się z tak poważnej sprawy ??
I jak się teraz z tym czujecie ?? zamiast pomuc śmiejecie się z tego ??
Dobra jaja sobie robie
dają + 10 KM

[ wiadomość edytowana przez: maly10001 dnia 2012-10-15 14:45:03 ]

Panowie tu sie nie ma co smiac, to jest nawet niebezpieczne. Malujecie bebny na takie szybkie kolory to was potem bebny wyprzedza, dupa ucieknie i polecicie na czolo albo w drzewo