Trochę eot: sukneło mi sto privów!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, sorki że trochę eot, ale niekoniecznie bo jest to związane z forom. Otóż dzisiej w swojej skrzynce na forom odebrałem jubileuszowego, setnego priva. "Szczęśliwym" autorem był Andrzej_Zamość. Potem jeszcze dostałem sto pierwszego priva od Andrzeja z Krakowa (no niestety byłeś blisko). No i obecnie mam na swoim koncie 101 (słownie: sto jeden) privów odebranych. A jeżeli chodzi o wysłane to jest 111 (sto jedenaście).
A to może zrobimy mały konkurs o pietruchę: kto ma najwięcej privów? Niech każdy po kolei mówi swoją ilość ile wysłanych, ile odebranych i w tych dwóch kategoriach wyłonimy zwycięzców. Tylko niech każdy uczciwie, bo i tak idzie o pietruchę.

Ps. Jeszcze raz sorki za eot, ale trochę mi się nudzi, a poza tym to tylko taka ciekawostka.
Tylko czy ja w zasadzie powinienem o tym mówić?? Przecież priv to wiadomości prywatne jak sama nazwa wskazuje. I tego się na forom nie powinno przenosić.
No ale w jubileuszowym privie gadaliśmy o mojej stronce i tematach z tym związanych, więc o tym równie dobrze można było gadać jawnie, skoro jest o tym taki wątek. Także chyba powiedzenie o setnym privie nie narusza zasad dyskucji.
Pozdrówki
Miłosz

W tej chwili privów u mnie jest już: odebranych 102, a wysłanych zaraz będzie 112.

....jeżeli chodzi o wiadomości to jestem w ścisłej czołówce
3 odebrane
0 wysłanych

czy można tez wygrac inne warzywo?

Ja mam 83 odebranych.

PS. Miły - co do skrótów to

EOT - end of topic - koniec tematu

OT - off topic - sprawa nie związana z tematem, na marginesie

Wydaje mi sie, ze chodziło ci o OT

Ehhh, sorry, ze sie czepiam Miły.

hehe... 6 odebranych i tyleż samo wysłanych... w sumie jak na 261 dni w klubie, to raczej "średnio"

Oczywiście Leszek chodziło mi o sformułowanie "OT" tak jak mówisz.
A co to znaczy "btw"?
Pozdrówka.

aż głupio mi pisać... bo już raz czyściłem skrzynkę... dawno temu...
392 odebrane i 612 wysłanych

Ja tam mam odebrane 22 , bylo by kolo 50 ale kasowalem, a wyslanych mam 73.

A ja lubię ład i porządek i mam 0 odebranych 0 wysłanych

Witam
Kid... a kuku, juz nie masz 0/0
Miły BTW to by the way - swoją drogą..

a ja mam inny system. privy (maile zreszta tez) usuwam zaraz po przeczytaniu i odpowiedzeniu. Skrzynke czyszcze tez codziennie, podobnie jak cache i tempy. Taki mam nawyk. Wazna korespodnecje (maile z adresami czy poradami) zapisuje w pliki txt i wrzucam do palma. Kompowi nie ufam, bo stary jest i moze kipnac w kazdej chwili.... No a w robocie... hm... tez nie najlepszy jest... A na skrzynce ma m 3 privy - tez wazne, taki, ktore chcialm zachowac.... sorry, jeden widze mozna skasowac.....

Ja dopiero wczoraj zabarałem sie za kasowanie , bo coś mnie tak tkneło,że może mi się zablokowac ta skrzynka ( nie mam o tym pijecia ) ale dobijałem juz do 400 dziś dalej kasuje i teraz jest 266 - Ale myslę,ze system kasowania po odczytaniu jest lepszy
Paweł

Heh ja tam do konkursu nie staje - zaledwie kilka odebranych i tylez wyslanych Ale za to musze sie pochwalic, ze niedawno przekroczylem 100 postow

a ja tak jak adasco: przeczytam i kasuję, zostawiam tylko te naprawdę dal mnie ważne (w tej chwili 2 odebrane )

Ja tam nie kasuję, ponieważ często są w nich informacje, które mogą się przydać albo trzeba czasem coś poszukać. I u mnie np. często stare privy np. sprzed kilku miechów od danego dnia były przydatne w czymś tam. Dlatego ja wolę nie kasować.