Skąd progi do celicy?!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze Państwa! potrzebuje progi do mojej niuni..dzis mi cały palec wpadł do jednego(( cały zjedzony przez rudego(Macie koncepcje skąd moge wziąc zamienniki? bo w serwisie to pewnie bedzie straszna suma moja celina to 93 roczek

Z tego co wiem to każdy blacharz Ci to zrobi. Migomat i jazda. Chyba że nie będzie do czego spawać, ale tak źle to chyba być nie powinno...
Z ciekawości: w którym miejscu jest najgorzej?

najgorzej?prawa strona tylna częśc drzwi..odchodzi taaaki wielki płati jest dziura..(

mój koleś robi takie rzeczy. nawet całe drzwi zrobil do auta. mozesz też kupić zamiennik bez problemu

zamieninnik?mam go szukać w sklepie japan parts?dostałeś na priva zapytanie o części?

Zamiennik części blacharskich? No jakies elementy ściagane to pewnie (zderzak, błotnik itd). Ale że sprzedają też elementy powiedzmy konstrukcyjne to nie wiedziałem.
Rogacek masz jakis namiar?

Kasumi, jak chcesz poszukać to tu masz listę szrotów w okolicach bielska: szroty. Co prawda strona jest nastawiona na części do francuzów ale w niektórych z tych złomów są też części do japońców. Trzeba by podzwonić i popytać.
Ja mogę polecić Sosulskiego (profesjonalnie i jest tam zniżka na klub peugeota, a mój brat ma puga ) i Kurniki (masa części).

Panowie, JC sprzedaje tylko mechaniczne części eksploatacyjne, żadnych blach. Ja chciałem nadkola do mojej Rollki i wtedy dostałem taką odpowiedź w JC. Także zostaje szrot, serwis albo samoróbka.

autojapan w bykowie. szrot ale mają nowe zamienniki do japońców. sam u nich kupowałem reperaturę błotnika. widziałem ofertę i były tam maski błotniki itp do toyoty.

To albo są różne JC albo różnie wyposażone...
Mi Pan na Ostrobramskiej w Wa-wie powiedział właśnie, że nie ma blach itp.

dzieki, Rogacek jakieś namiary?