Mam właśnie taką tapicerkę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam włąśnie taka tapicerkę, przydałyby mi sie takie fotele! a włąsnie co z fotelami, dawno na forum nie było tego tematu, zmieniacie? Gdzie kupić i za ile?

[ wiadomość edytowana przez: FGM2 dnia 2005-03-09 19:17:46 ]

Ale masz bydło w tym samochodzie !

Cytat:
2005-03-09 20:16:02, HAMAS pisze:
Ale masz bydło w tym samochodzie !

drogi watsonie.. hmm wydaje mi sie ze w samochodzie na zdjeciu fotele sa w swietnym stanie po za brudem nie widze zadnych wytarc wiec to chyba nie jest samochod FGM albo zbiera on czersci na zapas

FGM..jakie masz uszkodzenia fotela?? moim zdaniem lepiej naprawic niz wymienic jesli chodzi o tapicerke i gabke..bo co z tego ze kupisz drugi uzywany skoro to wada konstrukcyjna naszych foteli powoduje ich szybki rozklad

Prosze tu jest rozwiazanie konkusu:
Znalazlem taka aukcje i zobaczylem ze to espero ma taka sama tapicerke ot tyle.

Cytat:
FGM..jakie masz uszkodzenia fotela?? moim zdaniem lepiej naprawic niz wymienic jesli chodzi o tapicerke i gabke..bo co z tego ze kupisz drugi uzywany skoro to wada konstrukcyjna naszych foteli powoduje ich szybki rozklad

Jesli chodzi o tabicerke to mozna zszyc, gabke mozna wsadziec, ja mam rozwalona szyne, te kulki mi powypadały i teraz praktycznie podnosi mi sie siedzenie o luz (w szynie) no ale zabilem to takim profilem "u" i jest dobrze tylko ze nie moge teraz przesuwac go ani do przodu ani do tyłu. Jest na stale

Co by tu z niego wyciągnąć:

z całą pewnością możnaby ta lampe wyciagnac a czy cos jeszcze hmmm????

Tutaj pewnie klamki, co jeszcze????

akumulator juz zaje...zabrali , z tego co widze to płyn od sprzęgła i od spryskiwaczy to jeszcze jest w zbiorniczkach

stwierdzam ze espero jest bezpiecznie, tak rozwalony esperak a w srodku jak w salonie. To sa chyba bezpieczne auta!!!

FGM masz mozliwosc zalatwienia z tego esperaka klapki nad zegarkiem tej od lampki ?? kurde od 2 lat jej szukam i nigdzie nie ma ....