Jubleuszowy Zlot Wrześniowy 11 -13 września - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mmmmmmmmmmmmm, Skarżysko! Biorę ze sobą Kobite

[ wiadomość edytowana przez: Cetek71 dnia 2009-07-22 23:09:36 ]

Cytat:
2009-07-22 23:08:56, Cetek71 pisze:
Mmmmmmmmmmmmm, Skarżysko! Biorę ze sobą Kobite [ wiadomość edytowana przez: Cetek71 dnia 2009-07-22 23:09:36 ]

hahaha

Jeszcze trzeba pamiętać o chowaniu anten CB....

to ja biore pietro ,bo moja kobitka bedzie hehe
ps. tym razem biore ze soba farelke

[ wiadomość edytowana przez: tomek24zdw dnia 2009-07-28 07:17:16 ]

farelka to dobry pomysł, po Skarżysku 2 lata temu bez farelki nie jadę

Cytat:
2009-07-22 09:37:55, Pre100n pisze:
Wszystko się odbywa - na wolnym powietrzu, we wnętrzu domków, w lokalu gastronomicznym, (niektórzy np lubią cały zlot w kibelku przesiedzieć )

Ciekawe o kim piszesz ?
Ja mam po prostu delikatny żołądek i byle sucharków nie jadam
Na wszelki wypadek jednak wezmę jakąś książkę jak by mi klimat nie służył....

czy tam jest pole namiotowe

Cytat:
2009-07-31 08:46:31, michno45 pisze:
czy tam jest pole namiotowe

Na terenie ośrodka nigdzie nie widziałam...

Pola namiotowego nie ma .
Dziś otrzymałem potwierdzenie z ośrodka o rezerwacji dla nas 5 domków ośmioosobowych w terminie 11-13 września . Na osobę wypada więc 20 PLN /doba. Na dole są 4 łóżka a na górze 2 malutkie pokoiki po 2 łóżeczka w każdym . Teraz gdy już mamy pewność trzeba zrobić listę chętnych oraz wpłacać kasiurkę do Kalora. Pogodę również zamówiłem ale dla pewności poprosimy jakiegoś szamana żeby odtańczył jedyny właściwy taniec . Na miejscu są rowerki wodne + kajaki,miejsce na grilla ( duuuża wiata). Jeżeli ktoś ma jakieś pytania poproszę o PW. Aha i jeszcze jedno jak ktoś ma farelkę niech weźmie bo licho nie śpi.....

Let the game begin

Informacje dotyczące wpłat za zlot oraz link do strony ośrodka są tutaj.

Myślę, że można zerwać z tradycją listy chętnych, która i tak ze względu na roszady typu "jadę, a nie jednak nie jadę" zbyt wiele wartościowych informacji nie wnosiła.

Kto jedzie będzie jasno widać po wpłatach

Ponieważ do 26.08 będę miał utrudniony dostęp do netu w sprawach zlotowych bardzo proszę kontaktować się z Mirem lub Radexem70 .

Pozdrawiam,
Kalor

-----------------
Na stanie Nissan X-Trail 1.6 DIG-T 163 KM 18.09.2017.
Był:
Złomek MKVII 1.6 90 KM HB 5D 10.06.1999,
Asterix H 1.6 116 KM HB 5D 19.12.2011.

witam chcialem wpasc na spocik ale niestety nie dam rady na caly bo w sobote 12 mam wesele kumpla a ze mam nie daleko do skarzyska to bym 11 wrzesnia wpadl zobaczyc co tam slychac tylko nie jestem zainteresowany noclegiem wiec jezeli sa jakies dodatkowe koszta spoto to prosze o info to oczywiscie zalpace. pozdrawiam

Witam.Czy jest konkretne miejsce i godzina spotkania w Skarżysku ? Prosze o info.Chętnie przyjedziemy z Bidzisem.

Wszyscy spotykają się w Skarżysku na terenie ośrodka - każdy jest o takiej godzinie, o jakiej da radę przyjechać

Chłopaki, przyjedźcie nawet na godzinę, konkretnej godziny nie ma. NA czerwcowy kilka osób przyjechało dzień wcześniej.

Nie wiem czy przyjadę, może okazać się że będe to wiedział dopiero w wrześniu. Najwyżej prześpię się w samochodzie.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

A jak wygląda sprawa z D.D.w Skarżysku?Czy jest konkretna data lub godzina naszej wizyty?Nie chciał bym przegapić tego momentu.To będzie mój pierwszy zlocik,a nie jestem w temacie i nie wiem co i jak się odbywa,dlatego tyle pytań za które przepraszam,bo to małe zaśmiecanie wątku.

on jest od zaśmiecana
Spotkanie z DD jest w sobotę chyba gdzieś koło południa.

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

a wrazie braku miejsc w domkach namioty?chociaz pola namiotowego brak, może da sie rozbić?

[ wiadomość edytowana przez: Praethorians dnia 2009-08-16 15:55:03 ]

Co się martwisz, ja może przyjadę to pewnie będe spał w aucie, razem nam będzie cieplej

-----------------

Cytat:
2009-08-16 19:50:17, Kleszczak pisze:
Co się martwisz, ja może przyjadę to pewnie będe spał w aucie, razem nam będzie cieplej

parkujesz 3 ulice dalej

zawsze można się zakradnąć do jakiegoś myśliwca albo okrętu

-----------------

Cytat:
2009-08-16 20:07:00, Kleszczak pisze:
zawsze można się zakradnąć do jakiegoś myśliwca albo okrętu

to bierzemy materace i śpimy w muzeum