Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
serwisSJ Zgłobice | 2005-06-30 12:34:23 Powodów takiego brzeczenia moga byc setki wiec nie licz na sensowna podpowiedz. To trzeba widziec i słyszec. |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2005-07-03 08:11:26 Kurde z tym naszym ASO .. na Struga masz samochód?
Fajnie się do nich jeździ po części i niezłą niebieską rolcie mają .. koniec 70-tych początek 80-tych lat. Niestety to wszystko. W cenniku usług nawet Cari II nie mają ... A baba przy kasie to już wogóle. Następnym razem chyba jej przygadam, bo mnie wnerwia niesamowicie i jeszcze takie wysokie kwoty zawsze podaje Co do Twej rolki... Połowe Ci wymienią zanim znajdą źródło hałasu... Pozdrawiam |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-07-03 10:06:16 Witaj!
Jak pojedziesz do tego ASO to powiedz żeby dokładnie sprawdzili kolektor ssący bo były bardzo awaryjne (rozwarstwiał się plastik) i bardzo brzęczły właśnie w tym zakresie obrotów. Pozdro. |
pewy corolla 5d szczecin | 2005-07-29 00:34:28
Jestem już po wymianie kolektora ssącego i wszystkich rur w wydechu i dalej to samo,teraz wołają speca z centrali gwarancja mija i będziemy chyba dla siebie niemili.Ostatnio prosiłem o regulację świateł bo świecą na 20 m. może - tak ustawiliśmy i dalej niedobrze ludzie co za serwis, są na tym świecie dobrzy i uczciwi mechanicy?hop hoooop... |
looqasch T E L E T U B I Ś 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2005-07-29 14:00:59 Przyjedź do mnie to ja ci ustawie światła
|
pewy corolla 5d szczecin | 2005-07-29 16:59:13
Z radością ale poczekam jak dziecki dorosną bo małe w taką trasę nie bardzi pozdro |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2005-07-29 21:41:58
Niestety jest tak jak przypuszałem... Nie twierdze ze w ASO nie ma fachowców, ale niestety jakoś ciężko na nich trafić.... Powodzenia! PS Podobno ASO w Koszalinie jest lepsze... podejście do klienta i te sprawy... |
pablisim Corolla Warszawa | 2005-08-09 16:39:38 Mi kiedyś brzęczał jakiś kabelek, który niefortunnie stykał się z metalowym przewodem od klimatyzacji. W zakresie 3000 - 4000 wpadał w drgania i wydawał metaliczny dźwięk obijając się o ten metalowy przewód. Chłopaki z ASO podchodzili do tego 4 razy zanim doszli o co chodzi. Na początku zdiagnozowali własnie wydech i kolektor.
Pozdrawiam, PB |