Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SylwekTbg2 SYMPATYCZNY GOŚĆ Sympatyk Łady 2107 Tarnobrzeg | 2005-07-03 10:21:22 Ostatnimi czasy noszę się z zamiarem kupna Łady 21072, tylko problem w tym, że nie mogę spotkać żadnego niezajeżdżonego samochodu.
Od paru tygodni jeżdżę na giełdę do Sandomierza (oraz po ogłoszeniach) i jeśli już jest jakaś tylnionapędowa Łada to rdzę widać na niej już z daleka. Zależy mi na jak największej oryginalności samochodu oraz dobrym stanie blacharskim. Mam w związku z tym pytanie jaka jest sytuacja z Ładami na giełdach w Rzeszowie i Kielcach? Czy jest sens się na te giełdy wybierać w poszukiwaniu Ładzianki? Może ktoś był w tę niedzielę lub wcześniej na w/w giełdach to proszę niech napisze czy były jakieś Łady 21072. Z góry dziękuję. |
MUSEL SYMPATYCZNY GOŚĆ fiat 126/Astra rzeszów | 2005-07-03 13:18:04 mialem sie dzis wybrac na gielde ale balowalem do rana i nie bylem na silach !a jesli chodzi o ladne w rzeszowie na gieldzie to niema za duzo ,a jak sa to wg niegodne uwagii duzo jakis zaprawek w innych kolorach albo po prostu spierdzieloine takie |