Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Pitbull71 Wrocław | 2005-09-25 22:51:01 Jestescie zaczepisci! dzieki za odpowiedz...;/ |
west centrum | 2005-09-27 07:49:32 nie no musiales cos napisac....
moze na wstepie bys napisal jakie radio cie interesuje ? czy ma byc na CD czy tez MP3 czy moze byc uzywane czy noweczka to chyba dosc istotne cechy nie uwazasz? nie ma znaczenia czy kupujesz radio do syrenki z 72roku czy do swojego super peugeota !!!! oto kilka moich propozycji : Najpierw uzywane ale warte zastanowienia CD 1.Propozycja trzecia To tak po trochu z uzywanych ale zaznaczam ze warto sie nad nimi zastanowic Teraz troche nowki 400zl to nie masz za duzo do poszalenia :/ 1.Clarion 2.Solidny Pioneer Obojetnie co wybierzesz to blagam tylko nie kupuj radia firm : Dalco, First, DB-Tronic i innych takich cudow bo to nie gra i nawet wygladu nie ma a ma tylko niska cene !!!! Pozdrawiam i mam nadzieje ze chociaz troche pomoglem ! [ wiadomość edytowana przez: west dnia 2005-09-27 07:51:28 ] |
west centrum | 2005-09-29 09:25:11 witam ponownie
No i widzisz mamy juz troche naswietlone czego szukasz, jesli nie musza byc MP3 to polecam solidnego Cdki Pioneera radyjko o niebo lepiej gra od np. Soniacz jesli szukasz radia tylko do sluchania radia albo plyt cd w drodze do pracy naprzyklad to nie musisz wydac az 600zl na radio.ja ze swojej strony ze spokojnym sumieniem polecil bym tego pioneera jak bedziesz mial jeszcze jakies propozycje pisz pomyslimy razem.pozdrawiam |
Maxsimus VW Golf Koronowo | 2005-10-03 15:27:52 Mam Pioneera 2600r I nic więcej mi nie potrzeba. Radio Ok Marka robi swoje nic odpukać się nie sypie polecam pioneera |
west centrum | 2005-10-04 10:48:47 Co do glosnikow to moja wiedza jest tu troche ograniczona , tez mialem taki problem i tez wlasnie poradzilem sie tu na forum koledzy doradzili mi cos takiego Hertz nie chcialem kupowac glosnikow za 150-200zl a pozniej zalowac ze jakbym jeszcze ta stowe dolozyl to juz bym mial zajebiste glosniczki a te hertzy sa jedna z "lepszych" , mi podpowiedzieli ze najlpiej jest zrobic porzadna scena z przodu czyli wlasnie te dwa glosniki w drzwi i dwa na deske pod szyba ( tak mam w renuwce ) a pozniej jakas skrzyneczke do bagaznika mowili zeby nie montowac glosnikow z tylu bo to troche nie ma sensu.
A tak z ciekawosci pokazal bys mi linke tego radia co chcesz kupic ??? pozdro |
Pitbull71 Wrocław | 2005-10-05 18:40:17 West co jest miales sie pochwalic glosniczkami jak graja |
west centrum | 2005-10-07 08:20:18 glosnikami i radiem nacieszylem sie jeden dzien . wczoraj o 18 moja meganka zostala skasowana. |
Pitbull71 Wrocław | 2005-10-07 14:06:00 Co sie stalo ?? Jak to skasowana? z kogo winy?? |