Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
xenon10 pruszkow | 2005-12-10 20:43:39 oplaca sie to kupic ??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76500094 prosze o opinie. z gory dziekuje i pozdrawiam. |
robert31 Dąbrowa Górnicza | 2005-12-13 12:42:49 witam
takie nie markowe wzmacniacze trzeba odsłuchać trudno coś komuś o tym powiedzieć ładnie wygląda ale czy gra pozdrawiam |
xenon10 pruszkow | 2005-12-14 07:39:23 Czyli jednym slowem darowac sobie!! Własnie tez doszedlem do takiej decyzji, pobrze ze upewniles mnie w tej decyzji. Dzieki i pozdrawiam. |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-16 10:32:42 kombinujesz chlopak pod gorke caly czas widze
Powaznie- zrob pożądny system przedni, odpuść sobie te subwoofery i wzmacniacze w tym momencie. Wiem, że ciężko słuchać innych jak się ma jakiś swój punkt widzenia, ale odsłuchałam wiele aut, rozmawiałam z setkami klientów, mam wokół siebie samych fachowców i to co pisze na pewno jest sluszne I wiem, ze Ty tez bys przyznal racje majac mozliwosc posluchania : -slabych glosnikow na przodzie bez wytlumienia -slabych glosnikow na przodzie bez wytlumienia + slaby wzmacniacz + slaby sub -slabych glosnikow na przodzie z wytłumieniem -pożądnych glosnikow na przodzie bez wytlumienia -pożądnych glosnikow na przodzie z wytłumieniem Na pewno te ostatnie wymiotłyby reszte konkurencji. I tylko na tym ostatnim mozna myslo rozbudowie systemu audio. Dasz rade! Max Car Audio trzyma kciuki za Twoją słuszną decyzje Pozdrawiam serdecznie! |
xenon10 pruszkow | 2005-12-16 15:30:44 Ania a jednak przekonalas mnie i zrobie najpierw przod(HERTZ ESK 165 - zamówione) i odrazu wytłumienie(juz kupione).
dziekuje bardzo za pomoc. |