Jak mam to zrobic??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znalazlem takie skrzynie http://www.boa24.biz/endkunde/assets/s2dmain.html?http://www.boa24.biz/endkunde/00000095180e6f8aa/index.html

i chcialbym zrobic taka podwojna z glosnikami 12" jakie glosniki byscie mi doradzili i z jakich materialow trzeba by bylo to zrobic i czym wygluszyc??

Jaki dobrac do tego wzmacniacz(najlepiej z niebieskim podswietlaniem)??

[ wiadomość edytowana przez: xenon10 dnia 2005-12-12 21:22:00 ]

#1 Ile chcesz wydać na głosniki?
#2 Ile chcesz wydać na materiały?
#3 Ile chcesz wydać na wzmacniacz?
#4 Wymaganie główne od wzmacniacza, żeby miał niebieskie podświetlenie, to mniej więcej tak jakby ktoś kupując auto kierował się odgłosem klaksonu
#5 Jakie masz radio?
#6 Jakie głosniki masz z przodu?

Co do kosztów to oczywiscie jak najtaniej
Zacznijmy od radia mam seryjne radio Seata Leona Aura, co do ceny za glosniki to myslale tak do 300 zl. za sztuke. Materialy wiekszkosc pewnie kupie na allegro i w jakims wiekszym sklepie typu Castorama gdzie sa plyty MDF(slyszalem ze z nich robi sie takie skrzynie) na wzmacniacz to niemam pojecia ok 300-400 jezeli cos znajde (myslalem o tym http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76852469 , http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76500094 to sa te same roznia sie tylko $$)

Czy to jest wogole mozliwe?? za takie pieniadze i z takim radiem??

[ wiadomość edytowana przez: xenon10 dnia 2005-12-12 22:16:13 ]

Cytat:
2005-12-12 21:21:26, xenon10 pisze:
MDF(slyszalem ze z nich robi sie takie skrzynie)

nie wiem nie wiem mnie sie jakoś o uszy nie obiło

Z tego co rozumiem Twoją wypowiedź (jeśli sie myle to przepraszam i wielkie tenks za sprostowanie) chcesz zbudować w Twoim aucie kompletny system audio, skupiajac sie na bagażniku, ktory bylby idealny gdyby swiecil na niebiesko , a zupełnie nie interesuje Cie fakt, że ten napakowany sprzetem bagaznik ma zasilac przedni system audio, tylko ze - i własnie w tym miejscu pojawia sie najwiekszy dla mnie problem - tego systemu nie ma

Cytat:
2005-12-12 23:45:19, Ania-MaxCarAudio pisze:
nie wiem nie wiem mnie sie jakoś o uszy nie obiło Z tego co rozumiem Twoją wypowiedź (jeśli sie myle to przepraszam i wielkie tenks za sprostowanie) chcesz zbudować w Twoim aucie kompletny system audio, skupiajac sie na bagażniku, ktory bylby idealny gdyby swiecil na niebiesko , a zupełnie nie interesuje Cie fakt, że ten napakowany sprzetem bagaznik ma zasilac przedni system audio, tylko ze - i własnie w tym miejscu pojawia sie najwiekszy dla mnie problem - tego systemu nie ma

Dzieki wielkie niema to jak pomoc specjalisty!!

Taka odpowiedz jaki specjalista!!

Ja sie zapytalem konkretnie a jezeli niewiesz to nie pisz, a jezeli sie pytasz to odpowiadam gdyz mysle ze mi pomozesz, ale widze ze tylko umiesz sie przechwalac, co do podswietlania to Tak zalezy mi na fajnym efekcie wizualnym jezeli tobie sie to nie podoba to mam to w nosie. Wystarczylo by napisac ze z takim radiem nic z tego nie wyjdzie i kropka.

cyt. "dla pewnego swego i chcącego nic trudnego... nic trudnego... nic trudnego..." - te slowa powinnas skasowac bo do ciebie nie pasuja.

troche luzu jednak bym prosiła
A pomóc nie jestem w stanie skoro nie udzieliłes odpowiedzi na wszystkie moje pytania.
To jest mój czas i poświęcam go również Tobie, ale moja pomoc nie polega na czytaniu z myśli.
Nie wiem nawet jakie głośniki masz z przodu, a było to jedno z pytań.
"taka odpowiedz jak specjalista" - nie jestem specjalistą od zgadywania
Pomoc tez ma swoje granice, musi byc poparta wiedzą choć minimalną na temat zagadnienia :/
przykro mi że w ten sposób to odbierasz.

A w błąd wprowadzac nigdy nikogo nie będe- wydaje mi sie ze na tym polega moje profesjonalne podejście.
Wystarczy odpowiadac na pytania

pozdr.

witam
sory że sie włącze
jak już zrobisz tom swoją zabudowe poświecisz na to troche czasu(dużo)
trochę kasy(sprzęt, płyty matriały obiciowe neony paczki paliwo które zjeździsz)
podlicz to sobie
zastanów sie czy jesteś w tej dziedzinie specjalistą
i czy nie warto przyjśc z taką samą gotówką do jakiejś firmy
gwarancja fachowości tego że nawet jak coś spalą to odkupią....
zresztą jak zrobisz pierwszy raz sam to potem i tak nas będziesz odwiedzał z różnymi problemami my i tak zarobimy
pozdrawiam

www.caraudioteam.pl

Cytat:
2005-12-13 12:57:39, robert31 pisze:
gwarancja fachowości tego że nawet jak coś spalą to odkupią.... pozdrawiam www.caraudioteam.pl

no no no faktycznie fachowosc w kazdym calu
tak od czasu do czasu spalic cos wypada ?

pozdrawiam
dzieki za wytłuszczenie chyba głupoty pisze
a z drugiej strony, nudne by było to życie
jeszcze raz pozdrawiam

Cytat:
2005-12-14 18:55:55, robert31 pisze:
pozdrawiam dzieki za wytłuszczenie chyba głupoty pisze a z drugiej strony, nudne by było to życie jeszcze raz pozdrawiam

hehehe, przynajmniej sie smieszniej zrobilo
Ale sam przyznajesz ze takie postulaty raczej klienta nie przyciagaja
chociaz mnie osobiscie tym ująłes

pozdrawiam rowniez

Ania Seroka
Max Car Audio Bydgoszcz

Narazie odpuszcze sobie ta skrzynie, ale powolutku bede sobie przy tym dlubal .