Klamoty z ebaya- do e-36 compact! pytanie o radę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cześć! chciałbym dodać trochę efektu do mojej prostej budy- wynalazłem cakiem tanią poprzeczkę z aluminium ( u nas pow. 900 do kompakta!!!). Poradzcie czy to pasuje na pewno ew. czy są jakieś przeciwskazania?rozpórka

Cytat:
2006-02-09 13:51:41, Pansamochodzik pisze:
cześć! chciałbym dodać trochę efektu do mojej prostej budy- wynalazłem cakiem tanią poprzeczkę z aluminium ( u nas pow. 900 do kompakta!!!). Poradzcie czy to pasuje na pewno ew. czy są jakieś przeciwskazania?

Fajnie, tylko czy wyślą do Polski (kraju złodziei).
Też chciałem kupić chip'a i niestety.

pozdr
Mariusz
e34 520 24v

mam pośrednika w niemczech w tym nie problem

Cytat:
2006-02-09 13:51:41, Pansamochodzik pisze:
ew. czy są jakieś przeciwskazania

przy obnizanych zawieszeniach to jest nawet wskazane. na allegro szukales ?

A cos wiecej mozesz? Ja sie swego czasu zastanawiałem nad rozpórka ale nie znalazłem zabardzo celowosci takiego zakupu (mała moc etc)

Rozpórk aspina kolumny zawieszenia, przez co nadaje sztywności zawieszeniu zapobiegając rozjeżdzaniu się kół, w autach sportowych/rajdowych, obnizonych to standard

wiem ze w autach
Cytat:
w autach sportowych/rajdowych, obnizonych to standard

Ale czy jak wsadziłem sobie sprezyny "sportowe" to mam sie tym przejac i sobie rozpórke wstawic... czy zaobseruje wyraznia poprawe? jesli tak to w jakich przypadkach?

Czy przyda sie ona tylko przy wpadaniu w dziury w polskich drogac?!

Nio i jeszcze jedno czy w przypadku jak juz bym kupił rozpórke i odkrecił 3 sruby mcphersona (po obu stronach) załozył rozpórke i skrecił to czy musiał bym jechac ustawiac zbierznosc???

Bo cos czuje ze tak...

nie moze być jak ustawiają zbieżnośc to na końcówkach drążków gł. chyba że jakaś większa padaka. Już zalicytowałem i tak, powiem jak się dowiem, w wawie w sklepikach tjuningowych takie rozpórki-gł. firmowe ok tys zł. sobie liczą, inwestuję w sprzet a nie naklejki i diodki w końcu

Cytat:
2006-02-09 20:29:41, Pansamochodzik pisze:
nie moze być jak ustawiają zbieżnośc to na końcówkach drążków gł. chyba że jakaś większa padaka. Już zalicytowałem i tak, powiem jak się dowiem, w wawie w sklepikach tjuningowych takie rozpórki-gł. firmowe ok tys zł. sobie liczą, inwestuję w sprzet a nie naklejki i diodki w końcu

no niby tak ale bmw ma dosyć sztywną konstrukcje a silnik 1.6 raczej jej nie nadwyręży swymi osiągami

Niom to własnie o to mi chodzi czy jest ses... a o reszte pytałem wyzej...

Cytat:
2006-02-09 20:29:41, Pansamochodzik pisze:

hehe na allegro sa takie same jak na ebay.de po 150-299zl ;]