Telefon w corolli???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ostatni grzebiąc w mojej Toyocie Corolli 98 w związku z wystającymi jakimiś kabelkami od strony pasażera(po prostu chciałem je schować pod plastik i przyłapać taśmą od wewnątrz)No i tak też zrobiłem ale kiedy wołożyłem tam rękę wyczułem jakiś przedmiot był luźny więc ciągnę delikatnie i co???Ha wyciągam coś w rodzaju statora na telefon ze stykami niczym jak do ładowania i dwoma kablami podłączonymi do tego koromysła.A na dachu mam małą antenkę telefomniczną najwyraźniej bo radiowa jest wysuwana z nad drzwi lewych.Samochód kupilem używany w kraju.Napis na koromyśle to Ericcson i nic więcej.Jeśli ktoś wie jaki model telefonu powinien tam być lub cokolwiek na ten temat to bardzo proszę o wypowiedzi.

Cytat:
2006-04-22 15:35:10, krzysztof1969 pisze:
Jeśli ktoś wie jaki model telefonu powinien tam być lub cokolwiek na ten temat to bardzo proszę o wypowiedzi.

Ciężko jest stwierdzić do jakiego modelu tel. pasuje ten uchwyt. Musiałbyś go wykręcić i pokazać w jakimś salonie tel. komórkowej. Oni pewnie najszybciej to odgadną

a teraz mały OT
Cytat:
bo radiowa jest wysuwana z nad drzwi lewych

sądząc po antence, masz nadwozie sedan lub kombi

Sedan

Ale to wygląda na fabryczą instalację i kabelki są raczej na stałe nieprzyglądałem się specjalnie.Może da się to odłączyć sprawdzę.

Ten ucwyt nie był przkręcony a włożony za plastik od strony pasażera i ja o tym nie wiedziałem.

Cytat:
2006-04-22 16:09:41, krzysztof1969 pisze:
Ale to wygląda na fabryczą instalację i kabelki są raczej na stałe nieprzyglądałem się specjalnie.Może da się to odłączyć sprawdzę.

a tak z innej beczki, to marka ericcson połączyła się już z sony i ten uchwyt do niczego Ci się nie przyda chyba, że masz jakiś stary model tego tel.

Cytat:
Sedan

zapodaj jakieś foteczki

Jeśli dowiem się co to za telefon, chodzi numer to ja już go sobie znajdę.