Wyjazd do rzeszowa 03.05.2006 i wrazenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja jade do rzeszowa dieslem i mam 2 wolne miejsca.jak ktos chce jechac to niech pisze albo dzwoni na 606107874 albo na gg 2767137.pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-05-03 12:29:01 ]

a o ktorej wyjezdzamy do rzeszowa????

O ktorej i gdzie sie spotykamy ??? Tez mam dwa wolne miejsca - 608 662 738 pozdr.

Wstepnie mozemy sie zgadac na 10:00 na Bp

Dzis rozesle jeszcze smsy o tym i tam bedzie pewna godzina ale ona raczej wlasnie bedzie 10:00

No chyba ze ktos chce startowac to nie wiem na ktora ma byc tam

Ok juz znalazlem 2 osobki takze juz nieaktualne pozdr i do zobaczenia jutro

0 9.00 zamkniecie listy zawodników..jeśli dobrze pamiętam do jutra
...pozdro oszołomy

ja mam komplet i bede przed 10 na bp. pozdro

Podobno naszych sporawo tam
Jak komus sie nie chciało jechać lub nie miał auta to tutaj macie zdjęcia :
fotki

Niech ktoś podrzuci jakaś relacje ze zlotu i wiecej zdjec to umieszcze na www

No bylo calkiem ciekawie

chlopaki dali rade

Kornel z tego co widzialem zajechal naped chyba sprzeglo, ale i tak po 1 przejezdzie dostal gromkie brawa

kosa mial pecha i trafil w parze honde (ci co byli na bemowie penie ja pamietaja) ale i tak ladnie pojechal

jechalo jeszcze pare znajomych autek ale niestety mialy problemy techniczne i przejazdy wychodzily roznie (jakies fatum chyba panowalo na 2 biegu). czasow nie pamietam zadnych ale zapewne za chwile beda na pswu.

A i jeszcze jedno:

TAG zaszalal i pokazal jak bardzo zly pomiar czasu potrafi popsuc starania o to by impresa wypadla jak najlepiej.

byłem i widziałem ale rzszow do modlina sie nie umywa ,sama ulica na jakiej sie odbyly zawody to wedłuk mnie kleska stan drogi beznadzijeny jak dlamnie i preza to nie wypał .Z utesknieniem czekam na mistrzostwa na 1/4mili w Stalowej Woli!!!Oniebo lepsza organizacja juz nie mowic o nawieszchni jest poprostu super!!!!pozdro

żałuje że nie pojechałem przez własną głupote nie pojechałem startował Kosa ( którą Hondą... nie przypadkiem z Kukim ) , Kornel , Dawid ( Carismą czy Corollą ) , Matek ( sprzedaje samochód !!!!!????? ) i kto jeszcze... pamięta ktoś jaki czas osiągnąl Rafał z S2 ;> i napisz USA jakie znajome autka... napiszcie dłuższą relacje... oby do 1/4 mili u nas..

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2006-05-03 18:44:52 ]

Mi sie podobalo. Chlopaki sie starali.. tylko Tag dał ciała bo wiadomo ze nikt na pogode wpłynąć nie moze
Pozdrawiam.

Organizacja bardzo dobra nie ma co jej zazucic z mojego punktu widzenia bardzo mile sie zaskoczylem.

Niestety pogoda dala ciala i to porzadnie i szkoda ze Tag Heuer nie ma konkurencji bo oni poprostu sa tragiczni i pokazali to dzis jak i 2 dni temu na bemowie

Kornel pokazal sie niezle jak wciagnal seicento sporting, Pemo strzelil srednia 14, kosa wysoka 15.

A najlepszy byl powrot Kosa, Jacek, Daniel i Ja dalismy popalic na ulicy szkoda ze Glaz nie nadazyl

Ale ogólnie bylo spoko nie ma co narzekac

Cytat:
2006-05-03 20:02:48, Pingu pisze:
A najlepszy byl powrot Kosa, Jacek, Daniel i Ja dalismy popalic na ulicy szkoda ze Glaz nie nadazyl

Taaa, wyjazd klubowy... juz nie bede przypominal jak to Adas zawsze wypisujesz ze wszyscy razem , w kolumnie itp .

Co do organizacji to wielkie brawa dla chlopakow, policja moim zdaniem bardzo wiele pomogla, deszczyk nie przeszkadzal bo sie wbilem na miejsca vipowskie na zielonym kocyku pod parasolami. Mile spedzony dzien ;].

bardzo fajnie i bardzo ciekawie szkoda ze nie moglem wystartowac swoja audicą ale musze jeszcze w niej kilka poprawek zrobic moze kiedys wezme udzial w 1/4 mili pozdrawiam

Organizacja to byla tragedia, o 7 rano nie bylo nikogo i nieczego, a po zawodach latali prezesi z pzmotu i sprzatali, a chlopakow z pswu bylo dokladnie 3ech dzielnie walczacych z syfem, reszta sie wyluzowala na imprezie i generalnie z tego co slyszalem to beda mieli teraz ciezko bo przedstawiciele pzmotu sie niezle wpienili. Pomiar czasu padaka i podobno zaplacic musza 5tys netto. I bez sensu przerwali impreze moim zdaniem, ale to juz jest tylko moje zdanie,
Ps. Zalatwial ktos pomiar czasu w stalowej juz?

Ktos zna czasy Kornela ?

Cytat:
2006-05-03 23:23:04, klr pisze:
Ktos zna czasy Kornela ?

0.7 robimy w godzine.

Cytat:
2006-05-03 23:19:58, tomeQ_ pisze:
Organizacja to byla tragedia, o 7 rano nie bylo nikogo i nieczego, a po zawodach latali prezesi z pzmotu i sprzatali, a chlopakow z pswu bylo dokladnie 3ech dzielnie walczacych z syfem, reszta sie wyluzowala na imprezie i generalnie z tego co slyszalem to beda mieli teraz ciezko bo przedstawiciele pzmotu sie niezle wpienili. Pomiar czasu padaka i podobno zaplacic musza 5tys netto. I bez sensu przerwali impreze moim zdaniem, ale to juz jest tylko moje zdanie, Ps. Zalatwial ktos pomiar czasu w stalowej juz?

Czyli mowisz tomeQ ze u nas wiekszy zapal byl?!

A pomiar czasu tak juz zalatwiony. Niestety u Tag Heuera

A z mojego punktu widzenia organizacja byla spoczko