Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
TomCorolka Białystok | 2006-10-08 20:43:29 Witam!!!
Słyszałem niezłe opinie o toyocie i kupiłem corolke z 2000 roku 1,4 vvti5d,hatchback. Całkiem zadbany pełna dokumentacja, serwis itd. Nie znam auta i nie mam konkretnych info., danych technicznych więc prosiłbym o info dot. silnika, mocy, zawieszenia, plusy i minusy auta, wytrzymałości materiałów eksploatacyjnych ew. zamienników itp. 1.Czy te przejściówki mają już łańcuch rozrządu czy pasek?i ciekawi mnie co ile wymiana ?? bo lancuch powinien wytrzymac pare stówek a pasek-60 tys?? prosze o info 2. moje amortyzatory już nie są pierwszej młodości 120 tys przebieg, nie wymieniane a widziałóy tylko polskie drogi - jakie amortyzatory i w jakich cenach możecie polecić?? podobno zawieszenie jest koszmarnie drogie wiec jak z tym jest?? 3. Mam prawdopodobnie oryginalny akumulator mimo że jest zaśniedziały nieźle działa ale obawiam się o zimę bo garażu ni ma Jakie akumulatory sa warte uwagi ?? No i prosiłbym ogólnie o jakieś konkretne realne info dotyczace w.w. tematów i proszę o wszelkie bonusowe informacje na temat eksploatacji serwisów problemów, cen itp. EW. proszę pisać na mail - toml82@wp.pl Mam nadzieję, że wybór auta był trafny - bo jak na razie jestem bardzo zadowolony, zalewam i jade tylko martwie sie troche o kilka detali, o których pisałem bo już mi się słabo robi jak pomyśle o kilku wymianach - amorki np. i jeszcze cos czy zna ktos jakis dobry zaklad w bialymstoku, gdzie umieja się zaopiekować corolką??? Prosze o info i pozdrawiam Toyota Rules!!!!!!!!!!!!!!!! [ wiadomość edytowana przez: TomCorolka dnia 2006-10-08 20:55:03 ] |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2006-10-10 13:52:49 Witam
Gratuluję niezłego autka 1. nie wiem 2. Kayaba - warte kazdej ceny 3. Ja polecam centrę. Pozdrawiam |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-10-10 19:30:16
Łooo matko !!! O czym mówisz ?? W modelu E12 NIE MA LIFTBACKA !!! jest tylko i wyłącznie hatchback 3 i 5-cio drzwiowy TomCorolka: 1. łańcuch rozrządu 2. tak jak pisał Misiek, tylko KAYABA 3. Centra Pozdro |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-10-10 19:49:02 Wklejam dla przykładu:
E11 hatchback E11 liftback E12 hatchback 3 - drzwiowy i 5-cio drzwiowy |