WROCLAWSKIE SCIGANIE :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
FOTKI

i to miało miejsce 2.12 ??? Dobrze wiedzieć, że sie coś takiego odbywa, szkoda że już było.

No właśnie na przyszłość poinformujcie nas tu na forum o podobnych imprezach.......

A moim skromnym zdaniem - na przyszlosc moze zamiast mnostwa kiepskich fot - wybrac troche mniej ale lepiej je pokazac?

Fotki robione telefonem i... jako pilot nie bardzo mialem czas na robienie zdjec... Tyle co sie po torze na poczatku przeszedlem zeby sie z trasa zaznajomic. Pozniej juz tylko skupienie

A tak BTW.

17.12 br jest Rajd w Dzierzoniowie. Chetnych zapraszamy

[ wiadomość edytowana przez: MEGABAC dnia 2006-12-06 00:49:12 ]

Serdecznie zapraszam wszystkich forumowiczów wraz ze wszystkimi organizatorami na Wrocławską Moto - Orkiestrę 07, która odbędzie się w sobotę 13.01.2007r.

W tym linku znajdziecie plan ramowy:
http://www.wosp.pwr.wroc.pl/portal.php?s=13

a niedługo na stronie www.gds.prv.pl będzie cały regulamin i mapka

Fajnie, oczywiście jak zawsze ja muszę mieć szkołę

Witam,

Na prosbe o wczesniejsze info:

Dnia 10.02.2007 (niedziela) na wroclawskim torze na Niskich Łąkach odbędzie się impreza "Studenckie Rajdowanie".

Start imprezy: Mysle ze kolo 9:00 bo od 7:00 jest BT.

Dla kibicow wjazdowka o ile sie nie myle jest za free.

Wyscigi "na dochodzenie". Startują 2 auta w różnych miejscach na tym samym torze, no i kto szybciej dojedzie do mety po dwu lub trzykrotnym(w zależności od ilości uczestników) pokonaniu trasy.

Przewidziano po 2 starty dla każdej załogi w 5 klasach.

klasa 1
pojemność do 903cm
klasa 2
poj. od 903 - 1300cm
klasa 3
poj. od1300 - 1600cm
klasa 4
poj. od 1600 - 2000cm
klasa 5
poj. powyżej 2000cm

Zgłoszenia przyjmowane są drogą elektroniczną; biuro@automobilklub.org oraz w dniu imprezy w biurze zawodów na Niskich Łąkach 6

Wpisowe; 50 zł - regulamin ukaże się niebawem!

ZAPRASZAMY

No dzięki MEGABAC za wczesne info... tylko jak byś mógł powiedzieć, jeśli wiesz, czy tak jak ja seryjnym autem mogę wystartować i czy są jakieś puchary za ten jeden stary czy to tylko eliminacja i zbiera się punkty...

a ja jak zwykle mam szkołe

Cytat:
2007-02-06 19:50:13, DaveOca pisze:
a ja jak zwykle mam szkołe

No to żem myślał że wezmę cię na pilota a teraz...

Cytat:
2007-02-06 20:09:45, dr_Killer pisze:
No to żem myślał że wezmę cię na pilota a teraz...

a później by była zamiana banana

Cytat:
2007-02-05 16:05:17, dr_Killer pisze:
No dzięki MEGABAC za wczesne info... tylko jak byś mógł powiedzieć, jeśli wiesz, czy tak jak ja seryjnym autem mogę wystartować i czy są jakieś puchary za ten jeden stary czy to tylko eliminacja i zbiera się punkty...

Na wszystkie pytania odpowiedz brzmi twierdząco. Co do auta... możesz tylko nie zdziw się temu co tam zobaczysz Puchary są (przynajmniej zawsze były ) i punkty też.