Serwis/sklep z CB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Orientuje się ktoś gdzie w ocy kupię CB oprócz BAZY na wrocławskiej i sklepu na 3-maja? Ewentualnie serwis gdzie naprawią CB radyjko?!
Stare się niestety popsuło...

w O-cy w HURTEX'ie mają, a dobry serwis jest we wrocławiu(bynajmniej był) na Armii Krajowej(teren transbudu, tj zaraz przy krakowskiej- z Krakowskiej w strone oławy zjazd na wiadukt i pierwsza w lewo, co piątek jest tam giełda zoologiczna) wewntualnie zostaje giełda elektro w niedziele.

W T-cy na ul. Milickiej jest bardzo dobry sklep - serwis CB. Szczerze polecam.

Cytat:
2006-12-09 00:50:44, DaveOca pisze:
w O-cy w HURTEX'ie mają, a dobry serwis jest we wrocławiu(bynajmniej był) na Armii Krajowej(teren transbudu, tj zaraz przy krakowskiej- z Krakowskiej w strone oławy zjazd na wiadukt i pierwsza w lewo, co piątek jest tam giełda zoologiczna) wewntualnie zostaje giełda elektro w niedziele.

O tym sklepie słyszałem już ale chciałem gdzieś w ocy naprawić bo nie mam zbytnio czasu.

na zamkowej jest serwis rtv (prawie na przeciw starej straży) - tam zapytaj

Cytat:
2006-12-09 00:50:44, DaveOca pisze:
, a dobry serwis jest we wrocławiu(bynajmniej był) na Armii Krajowej(teren transbudu, tj zaraz przy krakowskiej- z Krakowskiej w strone oławy zjazd na wiadukt i pierwsza w lewo,

Kiedys zanioslem radyjko do rozkodowania dobre Blaupunkta po 2 tygodniach dowiedzialem sie ze to zlom nie do naprawy bo jest jakis zalany woda i wogole nie dziala ????