Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2007-01-08 15:21:58 Czy ktoś z was orientuje się może, aklbo ma dostęp dop kogoś, kto byłby w stanie zdjąć simlocka z Noki 6234 ?
Dostałem taki telefon od kuzynka, który kupił do w Irlandii i choć telefon o dziwo ma polskie menu (czyżby zaczęli zauważać mniejszość Polską ?!) to ma simlocka na Vodafone Niestety w serwisach w których byłem we Wrocławiu, albo nie wiedzieli w ogóle co to za telefon albo bezradnie rozkładali ręce. Był tez jeden cwaniaczek, który chciał, żebym zapłacić mu 500 (słownie pięćset złotych) to może uda mu się ściągnąć simlocka. Proszę pomóżcie bo inaczej telefon skończy na półce, a jest dość fajny. |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2007-01-08 16:19:35 spróbuj poszukać kalkulatora simlock'ów , np ten nie ma tu Twojego modelu, ale może gdzieś się znajdzie |
Lava1 SQAD Sympatyk Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2007-01-09 12:07:34
Niestety te wszystkie programy nie obsługują nowych Nokii |
Prezo SQAD MEMBER Daewoo Lanos Oleśnica | 2008-03-25 21:26:55 Podjedź na przeciwko więzienia do komisu, powołaj się na Jacka - czyli na mnie a kolega Damian zrobi Ci to na pewno |
DaveOca SQAD MEMBER Suzuki Krzeszowice | 2008-03-26 17:33:39 Dzięki, ale załatwiłem od ręki na 3 maja (okazało się, że tam też znajomy robi). tak więc już mam telefon na chodzie. |