M3 E46 w okolicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wczoraj pod cityparkiem i dziś wieczorkiem koło ozetu spotkałem m3 e46 cabrio srebrne na włoskich blachach ;> przypadkiem wie ktoś czy ktoś z okolicy sobie kupił takie autko czy tylko "przelotem" jest ta fura ? jeśli ktoś z okolicy można by na spota zaprosić żeby pokazał co autko potrafi. zawsze to jakieś urozmaicenie.

Tez przed chwila ja widziałem... zajebista fura

No to jak sie wydalo...

Tylko nie srebrne, moze pod pewnym kontem...

jesli sie dobrze orientuje to w stw jest jest jedno bmw m3 granatowe tylko strszy model a konkretniej gosc co go ma mieszka w przyszowie ale nie dam sobie reki uciac ze to jest m3 z krwi i kosci

Zgadza sie też dziś to widziałem na kwiatowskiego. Prawdziwe m3 tylko brak z nim jeszcze dobrego drivera. Bo jak zauwazyłem jeździ nim kobieta w wieku nliskim 40 lat.

Cytat:
2007-04-02 07:18:02, Stecyk pisze:
jesli sie dobrze orientuje to w stw jest jest jedno bmw m3 granatowe tylko strszy model a konkretniej gosc co go ma mieszka w przyszowie ale nie dam sobie reki uciac ze to jest m3 z krwi i kosci

to jest mojego kumpla brat cioteczny ... m3 z krwi i kości. ale już lekkiego dzwona miała.

też dzis to autko widziałem

A może wkońcu ktoś pstryknie jej fotkr bo nie miałem okazji jeszcze przyuważyc

jak bede widzila to trzasne fote nie ma sprawy

No szczerze mówiąc dużo bujam po miescie i jakoś jeszcze nie przyuważyłem tego autka