Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-04-08 17:34:44 Hejo
Siedzę od 3 dni na różniastych googlach i innych popierdółkach i nie umiem się zdecydować a nawet wybrać kilku opcji... za dużo tego. Szukam jakiegoś zestawiku na przód, będzie to grało z tyłem Infinity 325rms które stoi pod phonocarem w mostku 350rms. Tył pyka fajnie, skrzynia zamknięta, samochód daewoo espero (duży sedanik). Obudowa obliczona jest do B-F, ale troche zaciągała więc zatkałem B-F zmontowanym "zatykaczopiankiem" i dudni elegancko (o dziwo) bo piankozatykacz bierze też parę litrów skrzyni. O przodzie myślę do 700zł na głośniczki, nie ma to być żaden hajend ale ma fajnie grać - słucham różnych rzeczy, ale idealna linia skrzypiec w muzyce teatralnej nie będzie mi potrzebna oczekuję dobrych kickbassów i niezłych średnich + piszczki. Marzy mi się 3 drożny, ale czy do 700 zeta można wyhaczyć coś fajnego? Oczywiście pójdzie na to jakiś porządny wzmak, możliwe że jakiś phonocarek. Drzwi kompletnie wytłumione. Miejsce na 16tki kickbass, 13-10 średnie i piszczały. Co radzicie? Z przodu mam tymczasowo w zastępstwie mierne pionki 13tki za 150 zylka, które prawdopodobnie będą sobie grały pod radiem w tylnych drzwiach bo szkoda je wyrzucać jak sobie jako tako radzą. Obada się. [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2007-04-08 17:36:30 ] |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2007-04-12 00:24:00 ja w tek kwocie bym polecił
DLS R6a Morel Pulse 6 DEGO ST650 ew troszeczke drozszy ale rewelacyjny wręcz Dego PO 650 POWERLINE, |