[BR] Kupno wiekszej ilosci foteli Bimarco

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przegladam watki i co jakis cza spoawia sie ogloszenia z checia zakupu Bimarco lub jakiegos kubla.
Jako ze niedlugo bede kupowal kublu dla siebie - i jak juz pisalem - bylem u producenta przymierzyc sie do jednego z nich, potargowalem troche cene. Kubel Bimarco C normalnie jest w cenie 380zl, szyny do malucha 100, co przy dwoch fotelach daje razem 960zl. Utargowalem cene za taki komplet na 900.

Mysle, ze jesli bedzie wiecej zamowien, to cene uda sie zbic jeszcze ardziej, a ze co jakis czas pojawiaja sie ogloszenia z checia zakupu, to proponuje ten watek, zeby sprawdzic ile osob jest zainteresowanych i i jaka cene uda sie wytargowac.

Ja napewno biore 2 z szynami.

Wszystko jest juz jasne. Jesli ktos jest zainteresowany zapraszam na priv. Mam ceny na Bimarco C i D.

Zuraw to moze sie podziel info dot. ceny tych foteli w tym temacie. Jesli nie temat pojdzie out, bo regulamin dot sprzedaży jednoznacznie mowi, ze cena ma być podana

pozdro i bez nerwow prosze

Jeszcze moge dorzucic kogos do zamowienia ktore jest w trakcie realziacji i znam juz ceny Bimarco E, wiec na priv zapraszam.

Dziwne - nie moge znowu edytowac swojego posta.
Co do szyn, ktore mam w ofercie, to szyny mocowane sa do sanek orginalnego fotela z mozliwoscia regulacji fotela oraz odchylania fotela do przodu.

UP.
Zbieram zamowienia na drugi etap realizacji. Musze miec zamowienie na minimum 10 foteli. Ceny foteli bez zmian. Info na priv. Rozmiary i kolorystyka takie jak dostepne na stronie producenta www.bimarco.pl, czyli B, C, D, E, moze juz F, ale nie gwarantuje.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2007-07-12 15:10:53 ]

Cytat:
2007-12-02 16:37:30, wrc126p pisze:
a jakie sa To ceny, ? czy wszytko na pirwa? nie mzoesz napisać tutaj ,. ?

Jak zauwazyles cen tutaj niema, a mimo to watek nie zostal zmakniety. Wyjasnilem dlaczego tutaj cen nie moze byc modowi i to zrozumial. Dlatego po szczegoly i ceny zapraszam na priv.

ap

Realizuje kolejne zamowienie z realizacja w weekend 10. lutego. Szczegoly - jak zwykle na priv.

Wielkie dzięki za dostawę Experta, jestem bardzo zadowolony, a siedzi się sporo wygodniej
Byłbym natomiast ciekaw o cenę modelu Futura, który dopiero co się pojawił w ofercie.

Pozwolę sobie na odświeżenie tematu.
Na wczoraj potrzebuję Bimarco C

Odp. na priv poszla.

Zbieram zapisy na kolejne zamowienie. Realizacja pod koniec - uwaga - marca! Czasu jest wiec duzo. Ostateczny temrin przyjmowania zgloszen polowa marca, czyli weekend 15-16.

Wszystkie osoby, ktore byly zainteresowane zakupem foteli przy osttaniej realizacji i do mnie napisaly, bardzo prosze o powtorny kontakt na priv - musze odtworzyc calosc zamowienia.

Reszta info - jak zwykle - na priv.

Cytat:
Ostateczny temrin przyjmowania zgloszen polowa marca, czyli weekend 15-16. Reszta info - jak zwykle - na priv.

Uwaga - mala zmiana - ostateczny termin przyjmowania zgloszen 10 marca. Reszta bez zmian.

Kasa do tygodnia przed realizacja. Mam mozliwosc zalatwienia szyn do malca.

Up z przypomnieniem o terminie nakoniec marca.

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2008-03-02 23:14:42 ]

Reminder - 10 marca sie zbliza.

podaj dane do przelewu na priv

O godz. 12 zamykam liiste i zamowienie leci do realizacji.

Prawdopodobnie bede mial na zbyciu jeden fotel C extra caly czarny, wiec jesli ktos chetny z Kraka, Wawy lub po drodze przez Czestochowe to moze odebrac osobiscie. Szczegoly na priv lub telefon 601-888-185