Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Adam86 BMW Friend Bmw E36 member E30 Niebocko / Sanok | 2008-01-10 21:22:21 Witam. Dzisiaj kupilem sobie zegarek elektroniczny (tzw "maly komputer") z calutenka wiazka. No i jest problem... W calej wiazce jest 4 wtyki:
jedna Najwieksza zolta wpina sie pod zegary druga mniejsza zielona wpina sie ja pod zegarek elektroniczny *trzecia to jest taka mala biala kostka z dwoma wychadzacymi bolcami (do tej kostki biegnie 2 kabelki) *czwarta to taka zupelnie malutka, barzdo plaska, czarna wtyczka z czterema (albo piecioma) pinami( wpina sie ja pewnie do jakiejs kostki z takimi cienkimi bolcami. Wiem jeszcze ze te 2 kostki biegna na lewa strone deski rozdzielczej..ale co potem????? moze ktos mi pomoc gdzie te dwie wtyczki sie podpina??? pozdrawiam |
Adam86 BMW Friend Bmw E36 member E30 Niebocko / Sanok | 2008-01-14 13:09:12 ..Hmmm.. ponoc ten zegarek elektroniczny mozna zastapic komputerem OBC bez koniecznosci zmiany wiazki.. jezeli macie taki bajer w swojej E30 to moze zobaczycie jak i gdzie biegnie ta wiazka. A jeszcze lepiej by bylo gdyby ktos z was mial schemat podlaczenia tej wiazki.. POZDRO |