Znalazlem w piwnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
znalazlem w piwnicy juz troche zapommniane czesci ktore jeszcze pozostaly mi od espero.mam amorki tylne BILSTAINA(prawie nowe),dystanse do kol+sroby.macie jakies propozycje na cene??

1 zł

2zł + koszta wysyłki

dystanse na wszystkie 4 koła? za ile pytam, bo nawet nie wiem ile mogą być warte

Pozdr.

Cytat:
2008-04-09 12:32:18, robertkaluza pisze:
dystanse na wszystkie 4 koła? za ile pytam, bo nawet nie wiem ile mogą być warte Pozdr.

A Ty co wyskakujesz przed szerg?

Licytuj jak przystało na Klubowicza!

Bez kozery powiem 10zł.

11 zł

A już zacząłem się obawiać, że przesadziłem z tą dychą

Cytat:
2008-04-09 14:12:33, kisztan pisze:
A Ty co wyskakujesz przed szerg? Licytuj jak przystało na Klubowicza!

myślałem, ze Wy licytujecie tylko amorki no ale jak licytujemy cały zestawik, to 20zł

Pozdr.

50 za Bilsteiny

Cytat:
2008-04-09 10:45:10, LEGOO pisze:
znalazlem w piwnicy juz troche zapommniane czesci ktore jeszcze pozostaly mi od espero.mam amorki tylne BILSTAINA(prawie nowe),dystanse do kol+sroby.macie jakies propozycje na cene??

aleś zasolił esperakiem

amorki to chcialem po 100 za szt. ich wartosc w sklepie to 600 za szt. dystanse to 17mm i mam na wszystkie 4 kola

To co za amory ?

B6, B8 ?

Chym nie znam się ale chciałbym założyć, bo akórat takowe mam felgi od Poldka... Jakie musiałbym dystanse założyć ??? Te od Poldka sa poprostu super....

Cytat:
2008-04-11 22:18:56, Ikarus260 pisze:
Chym nie znam się ale chciałbym założyć, bo akórat takowe mam felgi od Poldka... Jakie musiałbym dystanse założyć ??? Te od Poldka sa poprostu super....

z tego co wiem to poldek ma rozstraw 4x98 więc żadne dystanse nie pomogą.

Pozdr.

Cytat:
2008-04-11 23:49:02, robertkaluza pisze:
z tego co wiem to poldek ma rozstraw 4x98 więc żadne dystanse nie pomogą. Pozdr.

Pomogą

Z zestawem śrub pływających

Jedni stosują inni odradzają

Tylko ciekawe jak zmieści zacisk hamulcowy w felgę 13 cali

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2008-04-12 02:24:22, Adam4302 pisze:
Tylko ciekawe jak zmieści zacisk hamulcowy w felgę 13 cali

wsadzi zestaw kotwicznych tarcz pływających ?
Jedni stosują inni odradzają

Czepiacie się kolegi.
Ważne, że..

Cytat:
2008-04-11 22:18:56, Ikarus260 pisze:...
Te od Poldka sa poprostu super....

jak wiecie i pamietacie jak wygladal moj samoch to ja caly czas jezdzilem na tych dystansach.nie mialem z nimi zadnych problemow. moge tylko powiedziec ze naprawde ciekawie to wyglada i samoch swietnie trzyma sie zakretow.a do tego mozna dozucic tylne amory i na zadnym zakrecie nie ucieka tyl.amorki sa naprawde fajnie twarde