Podświetlenie regulacji wyskości świateł Carina

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Padło mi niedawno podświetlenie regulacji świateł, udało mi się wyjąć cały przełącznik i wyciągnąć z kostki. Nie mam pojęcia jak go dalej zdemontować żeby dostać się do żarówki. Czy może tak być że tego nie da się dalej rozebrać i trzeba kupić nowy przełącznik??

Cytat:
2008-04-19 00:48:03, formata pisze:
Padło mi niedawno podświetlenie regulacji świateł, udało mi się wyjąć cały przełącznik i wyciągnąć z kostki. Nie mam pojęcia jak go dalej zdemontować żeby dostać się do żarówki. Czy może tak być że tego nie da się dalej rozebrać i trzeba kupić nowy przełącznik??

obejrzyj dobrze, moze ma jakies zapinki male i dasz rade np pilniczkiem go rozebrac.nigdy go nie widzialem,ale bankowo jest rozbieralny. popatrz gdzie mozna podwazyc jakies laczenie.

A nie ma tam wkrętki z żarówką ?
Kurde, nie chce mi się iść do auta i wyrwać tej pokrętki
Japońcy tak to robili, że wszystko jest rozbieralne Niektóre rzeczy jednorazowo
Pozdro.

Cytat:
2008-04-19 00:48:03, formata pisze:

Da sie wymienic trzeba go rozebrac podwazajac kilkoma srubokretami plastykowe zatrzaski ,czasem wystarczy zdjac kolnierz i widac oprawke zarowki a czasem trzeba rozebrac calkiem i wlutowac nowa zalezy od rocznika