KRAKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam są jacyś chetni na jakieś mały zlocik w KRK czhyba jest w Krakowie trochę esperaków

No ja na chwilę obecną kojarzę scenika i lagunę.

No i Ja jestem z okolic Krakowa więc jest o jednego więcej

Cytat:
2008-05-21 06:44:41, piotr_ek pisze:
No ja na chwilę obecną kojarzę scenika i lagunę.

Rezzo i Uno też

No to widzę że takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego ..........

Cytat:
2008-05-27 15:57:57, pawelg27 pisze:
No to widzę że takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego ..........

Kolego Żółtodziub Ty się nie odzywaj bo ja Cię znajdę w Krzeszowicach

A na marginesie rzeczywiście braci esperakowa i inna samochodowo markowa (lecz nadal w klubie espero) można byłoby sie spotkać na spocie krakowskim.

Wczoraj kręciłam sie po Krzeszowicach dobrych kilka godzin. Kole 20.15 w Rynku widziałam białe espero (chyba na alusach) być może to właśnie byłes Ty Kolego pawelg27 .
Pozdrawiam miło.

Ja również śle pozdrowionka
Niestety to nie ja tylko jakiś dojeżdżający do pracy w str. Trzebini bo widzę go co rano ok. 7:15 jak jadę do pracy.
Ja jeżdżę espero w takim samym kolorze jak twoje. Można je zobaczyć pod UM Krzeszowice na ul. Ogrodowej

Też uważam że spotkanie jest wskazane bo tak naprawdę nikogo z forum nie znam... a pogoda fajna

No to kolego odkładaj talary i na zlot PL zapraszamy

A swoją drogą to profil Kiniusi to się do cudów nadaje
Renault Laguna 1,9 DTi Kombi a wygląda zupełnie jak Daewoo Espero

chętnie ale "MUSZĘ" iść na wesele 14 - wiecie o co chodzi.....
a trasa mojemu espero na pewno by się przydała bo nigdy ta mtych terenów nie widział

Cytat:
2008-06-03 10:41:12, krzychu_ch pisze:
A swoją drogą to profil Kiniusi to się do cudów nadaje :: Renault Laguna 1,9 DTi Kombi a wygląda zupełnie jak Daewoo Espero

Krzychu bez złośliwości proszę (co do mojego profilu) ,,haha

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2008-06-04 14:45:51 ]

Cytat:
2008-06-03 10:21:31, pawelg27 pisze:
Ja jeżdżę espero w takim samym kolorze jak twoje. Można je zobaczyć pod UM Krzeszowice na ul. Ogrodowej Też uważam że spotkanie jest wskazane bo tak naprawdę nikogo z forum nie znam... a pogoda fajna

Jestem z Krzeszowicach co poniedziałek więc może w któryś poniedziałek można byłoby sie spotkac na kilka miłych chwil rozmowy

Cytat:
2008-06-04 14:48:10, Kiniusia pisze:
Jestem z Krzeszowicach co poniedziałek więc może w któryś poniedziałek można byłoby sie spotkac na kilka miłych chwil rozmowy

Widzę że odwiedzasz tzw. "JARMAK" jak to mówią miejscowi.
Ja pracuje w tym czasie ale mogę przesłać ci maila z nr tel. to się spikniemy na mieście
POZDRAWIAM

Cytat:
2008-06-04 15:08:25, pawelg27 pisze:
Widzę że odwiedzasz tzw. "JARMAK" jak to mówią miejscowi. Ja pracuje w tym czasie ale mogę przesłać ci maila z nr tel. to się spikniemy na mieście POZDRAWIAM

Cóż nieco niewłaściwie sądzisz, że odwiedzam jarmark. I o ile pamietam to nie powiedziałam, o której jestem w Krzeszowicach. Z pewnościa dla jasności nie są to godziny poranne.

A co do jarmarku kiedyś odwiedziłam go i przyznać muszę, iż można na nim kupić dużo ciekawych i dobrych rzeczy.

Jeśli mówiłaś że jeździsz w poniedziałki to ja nie widzę przeszkód żeby się spotkać w najbliższy. Czas i miejsce na priv i wszystko jasne )

A możeby byście się jednak kopsnęli do Krakowa? ;P Jest tu jeszcze jakiś użytkownik białego Espero? Ja na mieście prócz mojego wyczaiłem jeszcze conajmniej 2

Cytat:
2008-06-05 21:20:17, mmkaczor pisze:
Jest tu jeszcze jakiś użytkownik białego Espero?

Siakieś białe z dużymi nalotami rdzawego koloru... a w zasadzie to ogromnymi, co jakiś czas widzę na BP na 29 Listopada parkujące rano. I nalepkę ma.

Cytat:
2008-06-05 21:20:17, mmkaczor pisze:
A możeby byście się jednak kopsnęli do Krakowa?

jak padnie jakaś propozycja to się dostosuje
Poza tym Kraków odwiedzam co tydzień lub dwa, najczęściej ale nie zawsze na zakupy w "Galerii Krakowskiej"

Cytat:
2008-06-06 09:28:55, pawelg27 pisze:
najczęściej ale nie zawsze na zakupy w "Galerii Krakowskiej"

Uuuu... i chce Ci się jechać z Krzeszowic zapłacić za wszystko 2x tyle co u siebie na wsi? Ja w GK byłem 1x, ale tylko dlatego, że się zamotałem wychodząc z dworca PKP... ale się wtedy naku*wowałem! a w Kraku jestem codziennie.

Cytat:
2008-06-06 09:31:43, piotr_ek pisze:
Uuuu... i chce Ci się jechać z Krzeszowic zapłacić za wszystko 2x tyle co u siebie na wsi? Ja w GK byłem 1x, ale tylko dlatego, że się zamotałem wychodząc z dworca PKP... ale się wtedy naku*wowałem! a w Kraku jestem codziennie.

No widzisz piotr_ek niektórzy, mieszkając na wsi mają jak widać do zbycia więcej gotówki . Więc wydają ją w GK w Kraku
Poza tym Gk jak dla mnie to nieporozumienie,,,,a fujjjjjjj,,,,moloch jakich nie mało i sie zgubić można,,,feeee. Wolę targi w Krzeszowicach, lub Chrzanowie lub Liszkach