[s] huyndai accent po wypadku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze o rade co moge zrobic. otóż wjechalem w auto no i hyunfddai wyglada tak
Image Hosted by ImageShack.us

ktos chce go kupic i albo na czesci go sprzedac albo ktos chce go zrobic i nim jezdzic lub sprzedac zrobionego
a ja wiec pytam ile moge dostac za to auto ile wy oceniacie wartosc tego auta? moge dopisac ze silnik chodzi instalacja gazowa sekwencyjna jest i dziala, sie normlanie przelancza. blacharka jak na zdjeciach jest do roboty i trzeba bedzie naciagac bo jak widac jest wgniecione. jakie sa koszta tkaiej roboty bo maske blotnik i zderzak to mi kolega zrobi. ogolnie prosze o rady co i ile mnie moze kosztowac jesli nie sprzedam a silnik i skrzynia jest na 90% dobra bo tam nic nie widze i pozatym normlanie dziala. no a jesli go sprzedam to ile dostane? czy moze jest ktos kto by go chcial? prosze pisac oferty i rady co moge zrobic. pozdrawiam

dane: 97rok 1.3poj. 12v gaz sekwencja ma niecaly rok.

[ wiadomość edytowana przez: OpawelQ dnia 2008-08-01 22:56:55 ]

Sprawa wygląda tak:auto sprzedam za 2000 zł,Troche sie zorientowałem u paru blacharzy.którzy wycenili naprawę ok 2 do 3 tys. duzym plusem co do innych hyundaiow jest to ze mam gaz sekwencyjny za 2500zl nie caly rok. pali 8 litrow gazu. nowe sa tez wahacze. czekam na oferty zainteresowanych. pozdrawiam

http://forum.hyundaifanklub.pl

dzis mam dokladniejsze dane.
juz mi nie zalezy na sprzedaniu auta ale jesli by ktos dal zadowolajaca oferte to sie zastanowie.

a moj hyundaj na dzien dzisiejszy jest oceniony tak ze naprawa z czesciami u mechanika kosztuje 1800zl
a kolega lakiernik pomaluje mi czesci za 500zl czyli koszt naprawy wyjdzie 2300zl wiec nie jest tak drogo. a jesli jest ktos mechanikiem czy kombinatorem w tkaich spawach to jeszcze taniej idzie to naprawic.

jak cos to prosze pisac .

BartBartez sorki ale na twoim forum jest duzo mniej ludzi wiec lepiej mi dac tutaj ogloszenie. pozdrawiam

auto sprzedane!!!!!!!!

ale jak by ktos chcial to mam wachacz do sprzedania nowka ze sklepu. przedni prawy