Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
akurnik HF MEMBER Był: Pony, Jest: Vec ... Grodzisk Mazowiecki | 2008-08-25 10:27:19 Witam wszystkich,
Mam parę części po moim hyundaiu Pony 1.5 1991 rok. Między innymi: - skrzynka bezpieczników (ta przy akumulatorze), - cewka zapłonowa, wraz z palcem i kopułką, - guma stabilizatora - nowa, - przełączniki pod kierownica (kierunkowskaz, światła, etc), - kolumna kierownicy + osłona, - środkowy tunel, - aparat zapłonowy, wraz z kopułka, - rura wlotu powietrza (ta do filtra powierza), - tuleje zawieszenia przedniego, - chlapacze, - panel środkowy sterowania powietrzem, - kołpaki, - gaźnik, - pompa paliwa, - stacyjka, - manual, - i wiele, wiele innych pierdułek - zapinki, śrubki, zaśpepki. Co do sprawności nie jestem pewien tylko pompy paliwa i stacyjki. Częsci chce oddać prawie za darmo . . . pare browarów - więc kto da więcej ten bierze wszystko!!! Warunki: 1. Bierzesz wszystko albo nic. 2. Nie ma opcji transportu, wysyłki poczta - sam przyjeżdżasz i zabierasz. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia, moj email: kakiet[małpa]gmail.com lub tel. 0 - 791 - 525 - 438 [ wiadomość edytowana przez: akurnik dnia 2008-08-25 10:29:40 ] |