Fotel Yaris - Zamiana

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam takie nietypowe pytanie. Potrzebuję zmienić fotel w moim Yarisie na jakiś z regulacją wysokości, wszystko przez niewielki wzrost mojej dziewczyny Może ktoś wie czy były takie dostępne w Yarisie, a jak nie to z jakiego modelu można podpasować PLUG & PLAY
Yarek rok 2002

A nie ma tam regulacji wysokości? Takie pokretło z przodu reguluje pochylenie siedziska. W mojej corolli z 91 roku jest a w Yarisce z 2002 nie ma?

Nie ma niestety czegoś takiego:/ Właśnie dlatego szukam jakichś innych foteli.

Od wersji Sol / Sol+ ??

Btw, ile wzrostu ma Twoja dziewczyna ? W Yarisie siedzi się przecież jak na taborecie...

pzdr

Dziewczyna ma całe 155cm wzrostu jak dziecko zza kierownicy jej nie widać

Cytat:
2008-11-29 20:00:51, BratekX pisze:
Dziewczyna ma całe 155cm wzrostu jak dziecko zza kierownicy jej nie widać

Kurde stary to nie prosciej dziewczyne zmienic na wyzsza ,niz samochod katowac?????
No chyba ze ten niski wzrost ma tez swoje zalety
Kup jej takie fajne poduchy pod tylek i po sprawie,widzialem to kiedys u jednej klientki,miala taka piramidke z 3 poduch na siedzeniu ,ze nie moglem sie wgramolic na fotel bo mnie dach przygniatal.
To byly takie poduchy z jakims zelem wewnatrz ,siedzialo sie jak na lozku wodnym,diabli wiedza gdzie to kupila ,moze w jakims motoryzacyjnym,albo w sex shopie.

Nie no dziewczyna nie jest do zmiany
Ta żelowa poducha też odpada Dziwnie by to wyglądało jakby siedziała na czymś takim Wystarczy fotel z regulacją góra-dół